57.Epilogi

106 11 23
                                    


"Lehdissä uutisoitiin laajasti siitä, miten nuoria korealaismiehiä löydettiin San Franciscon merialueelta muutama viikko sitten. Kukaan uhreista ei ole suostunut kertomaan mitään tapahtuneesta, ja nyt he jatkavat tavallista elämäänsä Etelä-Koreassa. Lentokoneen hylky tullaan tutkimaan pian, sillä meri on alueella aika matala", kertoi taskuradion toimittaja yhä uudelleen ja uudelleen, kun Junmyeon painoi nappia. Poika istui hiekkarannalla, vain kymmenen kilometrin päästä siitä paikasta, johon hän tänään lähtisi.

Poika jätti radion ja muut tavaransa rannalle, loikkasi viileisiin aaltoihin ja lähti sukeltamaan. Suoritus ei tuntunut missään, hän oli enemmän elossa kuin koskaan. Hän ratsasti merivirroilla, joita hän itse loi. Kalat näyttivät kumartavan sitä, jolla oli oikeus hallita niiden kotia. Viikkoja aiemmin poika oli estänyt täällä kolmen ihmisen kuoleman, mutta hänen tulisi maksaa se velka vielä takaisin. Meri vaati tietyn määrän uhreja, mutta ne uhrit eivät olleet hänen ystäviään, siitä hän piti huolen.

Määränpäässä odotti aluksen hajonneet kappaleet, jotka eivät olleet juuri kärsineet näiden muutaman viikon aikana.
Hän oli tullut vain varmistamaan, että triceratonista ei ollut jäljellä mitään. Kalat olivat saaneet juhla-aterian, sillä mitään ei täällä ollut. Avaruusaluksen osat muistuttivat tarpeeksi lentokonetta, joten heidän kaikkien yhteinen salaisuus oli nyt turvassa. Kukaan ei koskaan saisi tietää, mitä kaukana tähdistössä oli, keitä he olivat ja mihin he pystyivät.
Etsivä löytää, mutta ainakin hän on ensikerralla valmis. He kaikki ovat.

***

Nuoripari Kim Jongdae ja Kim Minseok olivat vierailleet Jongdaen perheen luona, jotka olivat niin kovin huolestuneita nuorukaisestaan, joka oli melkein vuosi sitten vain lähtenyt vieraan miehen matkaan palaamatta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nuoripari Kim Jongdae ja Kim Minseok olivat vierailleet Jongdaen perheen luona, jotka olivat niin kovin huolestuneita nuorukaisestaan, joka oli melkein vuosi sitten vain lähtenyt vieraan miehen matkaan palaamatta. Molemmat asuvat nyt Jongdaen vanhempien luona, kunnes sopivat opiskelupaikat löytyvät ja pojat pääsevät kokeilemaan omia siipiään kunnolla. Ja Minseok sai ensimmäisen lämpimän aterian kahteen vuoteen!

Luhan päätti hankkiutua eroon alkoholismistaan, samoin Yixing pisti välinsä poikki G-Dragonin kanssa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Luhan päätti hankkiutua eroon alkoholismistaan, samoin Yixing pisti välinsä poikki G-Dragonin kanssa. Junmyeon tukee molempia vieroituksessa, opiskellen itse kovaa kyytiä yritysjohtajaksi niillä taidoilla, jotka hän oppi edesmenneeltä Yifanilta. Yixing jatkoi lääkärinopintojaan ja lupasi poistaa Junmyeoniin asennetun laitteen heti kun saisi lupakirjansa. Lisäksi poika kehitti seerumin, jonka avulla he kykenivät poistamaan voimansa käytöstään. Tämä tosin edellytti lukuisia työviikkoja tutkimuksen parissa, mutta ainakaan Minseok ei enää kuole osuessaan auringonsäteisiin.

 Tämä tosin edellytti lukuisia työviikkoja tutkimuksen parissa, mutta ainakaan Minseok ei enää kuole osuessaan auringonsäteisiin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Baekhyun hyväksyttiin samaan oppilaitokseen, jossa Chanyeolkin on. Molemmat työskentelevät ahkerasti maksaakseen opintonsa, mutta bileet sen kuin paranevat Baekhyunin ottaessa käyttöön luontaisen koomikon roolinsa.

 Molemmat työskentelevät ahkerasti maksaakseen opintonsa, mutta bileet sen kuin paranevat Baekhyunin ottaessa käyttöön luontaisen koomikon roolinsa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tao jätti oppilaitoksen taakseen ja suuntautuu nyt poliisinalalle tosissaan. Pikku hiljaa hän on pääsemässä yli Yifanista. Vihdoin poika alkaa ymmärtää, mitä hän itse elämältään tahtoo. Taon henkinen kasvu on niin päätä huimaavaa, että hän on erilainen ihminen, joka tapaamiskerralla.

Kyungsoo sai Taeminilta luvan asua Jonginin nurkissa, siihen saakka kunnes poika saisi hommattua henkilötodistuksen ja muut tärkeät paperit voidakseen alkaa opiskelemaan kokiksi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kyungsoo sai Taeminilta luvan asua Jonginin nurkissa, siihen saakka kunnes poika saisi hommattua henkilötodistuksen ja muut tärkeät paperit voidakseen alkaa opiskelemaan kokiksi. Jongin alkoi harrastaa tanssia ja etenee siinä huippuvauhtia. Hänet tunnetaan mystisistä katoamisistaan lavalta juuri sopivina hetkinä, mutta ihmiset toki luulevat, että se on vain silmänhuijausta.

//Pitkä matka päättyi luvattoman lyhyeen epilogiin, jota pitkitin kuvilla ':) Ystävät hyvät, olleet lukeneet 175 sivua tarinaa, jos ette ole skippailleet lukuja. Pidän lyhyen tauon(tämän viikon ainakin), mutta älkää huoliko, uusi lyhyempi tarina on jo tekeillä. (Chanbaek aiheinen)

Kritiikki on tervetullutta, ja kiitos teille kaikille jotka olette jaksaneet tukea mua voteilla ja erityisesti kommenteilla(Apila, pullaisa ja muut <3). Myös pelkkä lukeminen auttaa, koska tiedän että hei, en mä näitä turhaan kirjoita. Kiitos teille, ilman teitä koko tarinaa ei ois koskaan syntynyt.

Etsitty |EXO•Fin|Where stories live. Discover now