To kendte?

1.2K 26 1
                                    

07:55
"Jeg er her nu" skriver Sille.
Jeg nupper et æble med den ene hånd og åbner døren med den anden hånd. Mine ben fumler klodset ned af de skæve trapper.
Da jeg åbner døren ud til min have, rammer den skarpe sol mig lige i ansigtet og jeg skær en grimasse, som har mindst tre dobbelthager. "Du er en klar 10'er" griner Sille. Det er sådan en intern joke mig og Sille har. 1 vil betyde, at du ikke har brugt så lang tid foran spejlet og 10 er bare i top, men i den her situation var det nok for sjov, eller det håber jeg da.
Vi står og snakker om hvad vi har lavet, altså i de 12 timer vi ikke har været sammen. Det skal siges at mig og Sille er bedste veninder og sådan er det.
Da vi har stået og snakket lidt om randomme ting, går det op for os, at vi har totalt travlt, dog bor jeg 2 minutters gågang fra skolen, men det kunne lige passe, at vi alligevel ville komme forsent. Vi løber de 100 meter der nu er og bliver alligevel forpustet, pinligt.
"Shit har du lavet dit tysk!" spørger Sille desperat, jeg kigger på hende med havde vi tysk for? Blikket, hun puster lettet ud, og vi går til time.

"Ja nu skal vi til at starte et forløb om norden, altså vores nabolande som f.eks Norge og Sverige, men dette forløb bliver lidt anerledes, da vi får to kendte fra Norge på besøg i næste uge" siger læreren.

"Overvej hvis William og Chris kommer!" hvisker Sille til mig, jeg laver et omg ja blik, ja vi elsker Skam.
"Hvad skal de så lave, de der kendte?" Spørger Astrid læreren,
"De skal holde en mini koncert for 7 og 9 klasserne, og selfølgelig jer" svarer hun, altså vores lærer.
"Tror ikke William og Chris kan synge" hvisker jeg til Sille, hun ryster hovedet sukkende, hvem mon det så er?

Dagen går langsomt, jeg får ikke lavet en fløjtende fis. Lærerne gider ikke afsløre hvem de kendte er, jeg har en fornemmelse af, at det er dem der har lavet "Take on me", men er ikke sikker på om de kommer fra Sverige eller Norge, dog tror jeg også de er flere end 2, men det kan være det kun er to fra bandet der kommer.

14:45
Vi har lige fået fri, jeg går hen til garderoben og går hjem, Sille kommer løbende bag mig.
Vi går op til mig og ser et afsnit af Riverdale, like everyday.

Det var første afsnit af "Den første gang".
Jeg håber du kan lide den indtil videre, husk at kommenter hvis der skal ændres noget og smid en stjerne hvis du kan lide den:)

Btw - hvis der står Thea nogle steder, er det fordi jeg har glemt at rette det til Thilde, da jeg valgte at skifte hendes navn - så skriv i kommentaren, hvis det står forkert

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now