Jeg vil gerne gøre det

504 19 0
                                    

Da vi har spist aftensmad på hotellets restaurant, skynder Martinus og jeg os op på værelset. Vi ville ikke miste et split sekund af vores tid sammen.
Vi løber hånd i hånd ned af de lange hotelgange. Martinus trækker mig næsten hele vejen, da mine egne korte ben ikke kan følge med. Jeg beundre stadig alle de guldbelagte rammer til de gammeldags malerier, som vi løber forbi. Inden vi når til hotel værelset, stopper Martinus op. Han strejfer min kind og kysser mig blidt.
Jeg bakker tilbage med munden limet til hans og mærker hurtigt den kolde væg. Han løfter mig op og mine ben fumler rundt bag om ham.
Han får ufokuseret låst døren op til mit værelse og lukker den bag os.
Vi står stadig og kysser indtil han får smidt os over i den store hotelseng. Min hånd kører gennem hans bløde hår. Jeg kan tydeligt mærke, at han ikke har voks i, hvilket jeg meget bedre kan lide. Jeg forstår ikke hvorfor man vil gå rundt og ligne en, med fedtet hår?
Vi kysser videre og det bliver mere intenst. Han fortsætter hele vejen ned af min hals og op til min mund igen. Han smager af et sødt frugtbolche.
Jeg får vendt ham om, så jeg sidder oven på ham. Hans hænder er rundt op mine hofter og kærtegner min ryg. Vores uskyldige kys udvikler sig hurtigt til et snav. Mine hænder fumler rundt på hele hans brystkasse og bagom hans nakke. Det bliver hurtigt meget varmt og Martinus får hurtigt smidt sin trøje. Jeg kigger tilfreds på hans krop og op på hans blik. Han viser tegn til, at det nu er min tur. Jeg tager stille min trøje af, jeg synes ikke jeg har så meget at prale over, men det ligner at Martinus ser dybt tilfreds ud. Han trækker mig igen ned til et langt intenst kys, som hurtigt udvikler sig til et snav. Han begynder at at fumle med låsen bag min bh, han ser så nuttet og fokuseret ud, at jeg begynder at smågrine. Efter lidt tid, har han fået låsen op og vi ligger der oven på hinanden, med vores nøgne overkroppe. Han begynder at kysse mig kærtegnende ned af min krop, indtil han når min buksekant. Der er stille i er øjebliks sekund og han kaster sig hurtigt op til mig igen. Jeg nusser hans hår og rykker mit hovede hen til hans og hvisker

"Jeg vil gerne gøre det"
Han smiler og kigger forbavset på mig.."er du sikker, vi kan godt vente" siger han sødt. Jeg ryster på hovedet og han kysser mig igen. Efter nogle få minutter ligger begge vores bukser på jorden. Vi er stadig i fuld gang med at kysse og kærtegne. Jeg rækker ud efter et kondom, som jeg har liggende i min pung.
Han fumler selv med at få det på. Jeg ligger og kigger oppe i loftet.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now