Nanna's snaps

397 14 0
                                    

Jeg går ud og henter min telefon på badeværelset, som jeg lagde til opladning imorges.
100% opladet, sjovt nok.
Jeg har slet ikke skrevet med nogle af mine venner hjemmefra, siden vi tog afsted fra Oslo.
En masse videoer står uåbnede fra Nanna på snapchat, jeg sukker og lader dem køre imens jeg ræer mit hår igennem og sætter det op i en grim knold.
Der er snaps helt tilbage fra da hun var til det der show i Oslo, kan man høre på videorne.

"OH MA FUCKING GOD THILDA, JEG GLEMTE HELT AT FORTÆLLE DIG DET, MEN MARTINUS KIGGEDE SYGT MEGET PÅ MIG, MÅSKE ER HAN MIN FREMTIDIGE KÆRESTE!" skriger hun I en af videoerne. Jeg genafspiller den for, at være helt sikker på, at det er det hun siger. Den næste snap er et billede af hende selv med teksten:

"Hvorfor svarer du ikke Thilda? Btw ved godt at du ikke interessere dig for Marcus og Martinus, men der er rygter om, at en af dem har en kæreste, hvis det er Martinus ik, så fucking dræber jeg hende kæresten"

Jeg får en klump i halsen, ligefrem dræber kæresten, det lyder lige voldsomt nok, mumler jeg og prøver at grine for mig selv, selvom det faktisk er lidt svært at holde tårerne tilbage. Hvad vil Nanna ikke sige til mig, når hun finder ud af det, hun vil sikkert aldrig snakke til mig.
"Forstyrre jeg?"
Jeg vender mig med et chok "omg hvor lang tid har du stået der Martinus" gisper jeg. Martinus står lænet op af dørkanten med armene over kryds.
"Længe nok, til at høre din veninde tro, at jeg er hende fremtidige kæreste" siger han kækt og går hen imod mig.
"Ja hun vil så også dræbe din kæreste, hvis det ikke er hende" får jeg sagt sarkastisk, jeg kniber øjnene sammen for ikke at græde, der er nemlig ikke noget reelt at græde over. Jeg HADER også at græde, det er så svagt synes jeg.
"Jeg har en ide" siger han, med en optimistisk stemme. Jeg kigger undrende op på ham og løfter på skuldrene.
"Hvad med, at jeg sender hende en snap på din telefon, hvor jeg siger at hun ikke skal dræbe min kæreste, for så dræber hun sin veninde,....Og så filmer jeg hen på dig? " spørger Martinus, det ligner at han faktisk selv synes at det er en god ide, men musse det kommer ALDRIG TIL AT SKE - tænker jeg.
"Ej Martinus, det kan vi da ikke bare gøre!" udbryder jeg, han kigger på mig, med et "hvorfor ikke" blik, men jeg tror godt selv han ved hvorfor.
"Okay lille pige, så gør vi det ikke, men indrøm at det ville have været sjovt" siger han og løfter mig op på badeværelsesbordet.
"Sjovt for dig måske" siger jeg med en sur lille pige stemme.
"Men Thilda om hun så ville "dræbe" dig eller ikke, vil jeg altid passe på dig" siger han og rykker sig frem for at kysse mig.
"Der vidst en der har fået lidt fløde hældt over sig" mumler jeg grinene. Han himler med øjnene og kysser mig på munden.

"Jeg skal fucking pisse, kan i ikke stoppe med det der i har gang i!" Høres der ude for døren.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now