Safest place in the whole world

498 17 1
                                    

Er det nu. Er det nu "Den første gang" sker tænker jeg. Mange mener at deres første gang, skal være med en, man har kendt i lang tid. Jeg synes egentlig at det er noget bullshit. Hvad så hvis man bare virkelig har lyst til at gøre det med en person, skal man så bare vente til man har været sammen i flere måneder eller år. Martinus og jeg har kendt hinanden i 3 dage, men det føles mere som flere år, det føles også rigtigt og mere ægte end noget andet jeg kan forstille mig. Men alle siger også, at det vigtigste er om man har lyst, og jeg har lyst til Martinus.

Martinus har fået kondomet på og ligger nu ovenpå mig, vi fortsætter videre med vores forspil. Hans hænder fumler rundt i mit løse hår og bag min nakke. En af os får gjordt et spark, så lagnet er over os, så kun vores hoveder stikker ud. Mine hænder kradser ham blidt op og ned af hans ryg. Han kigger på mig, med et "er du klar" blik, og jeg nikker ivrigt.
Han begynder ivrigt at kysse mig ned af maven og lige da han når til min trussekant så..

*Kling*
Et nøglekort bliver kørt igennem og døren åbner.."Jeg tror jeg lagde min taske herinde" hører man Sille sige. Martinus hopper hurtigt med et chok op fra lagnet og der står både Marcus og Sille og ser ligeså chokerede ud som os. De står og kigger på os i lidt tid, jeg gemmer mig bag lagnet og ligger mit hovede mod Martinus brystkasse. Mit ansigt bliver ildrødt. Jeg har aldrig haft det pinligere.
"Kan i ikke lige gå ud" halvråber jeg.
"Ja selfølgelig" hører jeg straks Sille sige med en fnisen, man hører tydeligt hendes skridt ud.
"Marcus også dig, skrid lige" råber Martinus, Marcus var åbenbart blevet stående. Døren smækker og der høres grin bag døren.
Martinus vifter lagnet væk fra min ansigt og griner af hele situationen. Han krammer mig og kysser min pande. Jeg ligger mit hovede på hans bryst. Hele momentet forsvandt ligesom lidt, men det stadig fantastisk at ligge her med Martinus, bare ærgerligt at det er vores sidste dag sammen..
Mine øjenlåg bliver tunge og jeg kan mærke de falder i. Martinus ligger og holder rundt om mig.
Safest place in the whole world.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now