Date en kendis? Nej tak

474 18 0
                                    

Tiden var inde til frokost, Sille havde været lidt muggen på mig, efter jeg var kommet tilbage. Hun mente at jeg havde efterladt hende helt alene med Marcus, men hvis jeg kender hende ret, havde de vidst hygget sig en del.
Sille og jeg skal ud i byen, for at finde en hyggelig cafe. Marcus og Martinus skulle ud og lave nogle interviews eller noget kendishalløj. Så egentlig har Sille og jeg resten af dagen sammen. Luksus.
Vi går rundt på det store strøg og butikkerne vælter frem. Vi beslutter os for, at shoppe først og så sætte os ned bagefter.

Jeg står mellem en grøn og en rød bluse, jeg kan ikke beslutte mig. Vi er inde i et prøverum, i Zara. Jeg spørger om Sille's mening, men hun virker stadig muggen, sådan har hun været hele dagen.
Jeg prøver at lave sjov og kaster en trøje i ansigtet på hende. "Hvad fuck laver du?" udbryder hun, jeg bliver helt forskrækket og hopper tilbage.."Hvorfor er du sådan her?" Spørger jeg så..hun kigger irriteret på mig, men falder lidt ned..
"Okay, det er bare fordi Marcus fortalte ligesom, at dig og Martinus" jeg stopper hende inden hun får sagt resten, "Forhelvede Marcus" hvæser jeg lavt..Sille sukker "Jeg forstår bare ikke hvorfor du ikke har sagt det?"
Jeg får det helt dårligt indeni, altså Sille og jeg har aldrig haft hemmeligheder for hinanden, så hvorfor kunne jeg ikke bare have sagt det i går?

Vi beslutter os for, at sætte os på en cafe, så jeg kan forklare alt det der skete. Hun virker ret forstående over for det.
"Men hvad vil du gøre, når vi kommer tilbage til Danmark?" spørger Sille, jeg sukker og rynker mine bryn "Sille det her kommer kun til at vare i tre dage, jeg skal fandme ikke være blandet ind i alt muligt kendisshit" griner jeg, dog ligner det ikke at Sille synes det er så sjovt.."Efter hvad Marcus har fortalt mig, tror jeg ikke du skal regne med, at Martinus har den samme tanke som dig"..jeg synker en klump og tænker over hvad hun lige har fortalt mig.
Hvad hvis det her faktisk virkelig betyder noget for Martinus, jeg vil jo ikke såre ham. Men at date en kendis, nej tak.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now