Hjem til alt det normale

412 16 1
                                    

Jeg tager en stor slurk af min ingefær/æble juice, hvilket jeg ikke skulle have haft gjordt, da ingefæren brænder hårdt igennem.
Der er 10 min. til at man kan komme ind i flyet. Jeg ligger med hovedet i Sille's skød. Hun sidder bare og snapper med sine forældre, hvilket jeg aldrig helt har forstået, altså min mor kan knap nok finde ud af at sende en sms.
Lige nu glæder jeg mig bare til at komme hjem, hjem til alt det normale.

Vi har endelig fået sat os til rette i flyet og venter bare på at lette. Jeg ligger halvsovende op af Sille's skulder, hvilket minder mig om den første gang jeg sad ved Martinus side. Når jeg lukker øjnene forstiller jeg mig, at det er ham som jeg ligger op af, men når jeg så åbner dem igen..er det lidt skuffende, men altså det kunne være værre haha, det godt Sille ikke kan høre mig.
Jeg våger ved et heftigt ryk, flyet er vidst ramt af en slem turbulents, siger damen i højtalerne.
Jeg hader i forvejen at flyve, jeg er altid så bange for at styrte, selvom jeg godt ved chancen er meget lille.
Sille tager min hånd og det giver en tryghed. Det virkelig rart at have en veninde som hende, altså hun kender mig næsten bedre end jeg selv gør, det egentligt ret skræmmende hvis man tænker over det.
Turbulensen er ovre og Sille propper et par høretelefoner i ørene på sig, men jeg får lige nasset den ene og høre med.
Hun sætter en populær playliste på og bekendte sange begynder at spille.
Efter lidt tid søger Sille på en sang og trykker afspil. Jeg kan hurtigt genkende sangen og hiver stikket ud. Sille den idiot, så har hun fandme sat "Get to know ya" med Marcus og Martinus på.
Hun griner bare af mig og nasser en håndfuld af mit slik.
Vi snakker egentligt bare resten af turen, hvilket også er virkelig hyggeligt. Hun snakkede en del om Marcus, men hun undlod lige at nævne den akavet episode, som skete igår - heldigt for mig, det nok noget af det sjoveste, men pinligeste der er sket længe.

"Altså Marcus og jeg nåede ikke rigtigt at lave noget igår, der kom ligesom noget i vejen ik" hun hentydede til den akavet episode, men jeg grinte bare. Det var fortjent, hvis de skulle ødelægge Martinus og mit moment, er det lidt fryd at de heller ikke fik deres.

Flyet er på vej til at lande, endelig.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now