Feriedage

357 14 1
                                    

Jeg vågner op, endnu engang.
Nanna, Freja, Mille og Astrid tog til Oslo igår. Dagene er simpelthen fløjet afsted.Til gengæld er Valdemar kommet tilbage. Han var der ikke i hele sidste uge pga. hans morfar vidst havde fået kræft, man kan ikke lade vær med, at have ondt af ham.
Sille og jeg sidder og følger med i Nanna's snapchat vlog. Hun siger at Marcus og Martinus først kommer om torsdagen og det er onsdag idag, så de shopper bare lidt rundt. Det er så luksus for dem seriøst.
"Thilde jeg skal forklare dig noget efter skole" siger Sille pludseligt.
"Nå så det synes du!" Griner jeg, selvom jeg prøver at holde den vrede tone.
Efter millioner omgange Bridge har vi fri, finally.

Jeg skynder mig ud i gaderoben og tager mine gamle converse på, de tager en evighed at binde. Sille har allerede fået alt sit overtøj på, da jeg er igang med at binde den første sløjfe.

Da jeg endelig er færdig, smutter vi hurtigt ud af døren.
"Nå Thilda, nu skal du bare høre" siger Sille med en lumsk stemme.
"SÅ FORTÆL!" råber jeg desperat, hun begynder at småfnise af mig, men begynder så at forklare.
"Jeg har skaffet of ekstra feriedage, din mor og mine forældre gav os lov!"
Jeg kigger mærkeligt på hende "Feriedage, men vi har ferie snart jo?" Siger jeg forbavset
"Men er det ikke meget lækkert at komme til Sverige et par dage før" jeg stopper bræt op og kigger gådefuldt på hende "Ej omfg Sille skal vi til Sverige!" Hun nikker ivrigt, og vi begynder at stå og hoppe som to små frøer.
Det skal lige siges, at Sille har et sommerhus i Sverige.
"Hvornår?" spørger jeg så, hun kigger hurtigt på mig ,men tøver ikke "Imorgen!! Min far kører os derop" jeg går i panik, i morgen!!? Jeg har jo ikke pakket.
"Jeg har alt planlagt, vi sover hos dig i dag, så kan jeg også hjælpe dig med at pakke, min far kommer imorgen tidlig og kører os" siger hun, jeg nikker med det bredeste smil, jeg har aldrig været oppe i deres sommerhus før, men jeg glæder mig vildt meget. Bare at være i et andet land er fantastisk jo.

18:00

Sille har hjulpet mig med at pakke, hun sagde vi kun skulle være der i 3 dage, men hun har pakket for 10 dage til mig. Mærkeligt.
Jeg forstiller allerede mig selv gå rundt på de små svenske julemarkeder og købe brændte mandler eller lune kleinere. Sille har virkelig været grundig omkring det hele, min mor vidste allerede hele vores plan, selv lærerne havde givet os lov. Alle er bare sødere i December.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now