En badetur

455 13 0
                                    

Jeg begynder at fnise lidt, man kan tydeligt høre at det er Marcus.
Martinus vender sig om mod døren, uhh man kan se han dejlige skarpe "jawline", det er nok en af de ting Sille og jeg har snakket mest om, når vi snakkede om fyre, som der var enten go eller nogo.
"Marcus gå nedenunder og pis" råber Martinus irriteret, jeg begynder bare at grine.
"Amen det er jo utroligt med jer to" kan man høre en sur Marcus hvæse på den anden side af døren.
Martinus vender sig om mod mig igen "nåå hvor kom vi fra?" spørger han og bider sig sexet i sin underlæbe. "Ved du hvad, jeg tror faktisk godt jeg vil i bad, bare for lige at få renset tankerne" siger jeg og hopper ned fra bordet, Martinus kigger skuffet på mig og bliver stående.
"Ehm hallo" siger jeg til Martinus, imens jeg gør tegn til, at han skal gå ud.
"Ej Thilda må jeg ikke bare blive herinde" spørger han med tiggende øjne, jeg vender øjne af ham "og lave ingen ting" spørger jeg så, han tænker sig lidt om, indtil han kigger op på mig "ved du hvad, jeg vil faktisk også i bad nu"
jeg kigger undrende på ham "men der er kun bad heroppe jo" svare jeg.
"Nemlig, så vi må bare dele Thilda og du kan ikke gøre noget ved det" siger han kækt og læner sig frem og kysser mig. Jeg sukker, for fanden da også.
Vores kys udvikler sig langsomt til et intenst snav. Martinus begynder at hive lidt op i min bluse for at gøre tegn på, at jeg skal tage den af. Imens jeg afklæder mig gør han det samme.
Da vi begge er afklædte rykker han sig igen helt tæt på mig og løfter mig op, jeg krydser mine ben bag hans ryg og han løfter mig ind i brusekabinen.
Vi begynder at kysse intenst igen, og vandet bruser ned på os. Hans hånd glider forsigtigt ned af min våde krop. Det giver lidt kuldegysninger og små vibrationer i min krop. Han løfter mig op igen og jeg krydser som før mine ben bag hans ryg for at holde fast.
Han skubber min ryg op mod væggen og begynder at kysse mig ned af min hals, jeg får mere og mere lyst til Martinus.
Jeg stopper ham i at kysse mig og kigger ham i øjnene "jeg vil gerne gøre det" siger jeg ivrigt, han kigger overrasket på mig "altså nu, eller skal vi gå derind?" siger han og kigger i retning af hans værelse, jeg griner "nu" mumler jeg.

Han før store øjne og begynder hurtigt at kysse mig intenst på halsen. Han løfter mig lidt højere op på sig og jeg kan hurtigt mærke ham komme ind i mig. Det gør stadig lidt ondt, men overhovede ikke som sidst.
Tempoet er en del hurtigere end sidst, men det gør heller ikke lige så ondt overhovede.
Det begynder at kilde lidt "dernede", faktisk lidt meget. Det gjorde det slet ikke sidste gang.
"Arg" stønner jeg lavt, Martinus begynder at skrue op for tempoet og jeg bider mig selv i kinderne, for ikke at udbryde et højt støn.
Jeg tager fat om Martinus hovede og begynder at kysse hans hals, "arhg..argh" gisper han, jeg kysser mig op imod hans mund.
"Jeg ko..komm" han når ikke at sige mere, ind at skære en grimasse som ser tilfredstillende ud.
Han sætter mig ned og kysser mig på panden, vi slukker for bruseren og stiger langsomt ud af kabinen.
Jeg begynder at fnise lidt for mig selv. Jeg har lige haft sex i badet - tænker jeg.
Jeg svinger et håndklæde rundt om mig og tørre mit hår med et andet.
"Jeg elsker dig" siger Martinus og krammer mig bagfra, jeg vender mig om og stiller mig på tæer, så jeg nogenlunde kan nå hans læber "og jeg elsker dig" hvisker jeg.
Vi begynder begge to at grine, amen hvad fanden har vi lavet.
Jeg sætter mig ned på toiletbrættet uden at tænke over, at Martinus stadig står der, men altså I dont mind, han har alligevel set mig split og nøgen.
Jeg ligger hurtigt at frisk lag makeup imens Martinus er gået ind for at hente noget tøj til os. Da han kommer tilbage, kaster han en stor grå hoodie hen til mig, jeg tager den hurtigt på og finder ud af hvor "ikke cute" jeg ser ud i den. "Ej Martinus se mig lige" mumler jeg irriteret, han flækker af grin da han ser mig "du ligner en tyk lille pige" griner han, jeg rækker fuck til ham og himler med øjnene.
"Hov hob Thilde" siger han, men krammer mig bare.
Da vi går ned i stuen kan vi høre Sille
"Omg du ramte ikke min mund" griner hun. Jeg kigger undrende på Martinus. Hvad laver hende om Marcus?

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now