Har du fundet den perfekte?

343 15 0
                                    

Fuck man.
Hvorfor skal jeg også vågne, kan jeg ikke bare sove videre og aldrig vågne op igen?
Jeg borer mit hovede ned i puden og indånder duften af min egen hårshampoo. Jeg opgiver med at falde i søvn igen efter 10 min.

Jeg havde jo været til fest i går, dog ikke i særlig lang tid. Man har også lov til at være smadret på en fredag, det var jeg i hvert fald, for da jeg var kommet hjem i går, havde jeg bare lagt mig til at sove.
Jeg har endnu ikke hørt fra Sille efter festen i går, jeg lod hende jo være i stikken, men mon ikke hun havde skrevet til mig hvis noget helt forfærdeligt var sket?
Jeg er stadig totalt forvirret i min lille teenagehjerne, det hele snurre bare rundt. Forvirret over min opførsel i går og forvirret over Valdemars forsøg på at kysse mig. Men det der egentlig fylder mest er Martinus. Jeg kan fandme ikke få ham ud af hovedet. Jeg savner ham så forfærdeligt meget og har bare lyst til, at spole tiden tilbage.
*bib*
Min telefon ringer højlydt, jeg hopper op med er sæt og tjekker hvem der ringer. Det er Sille, jeg skynder mig at tage den. Jeg har virkelig brug for at snakke med hende.
"Halløj Thilde, jeg tænkte på om jeg kunne komme over?", hun virker meget frisk og glad, "Ja det kan du godt" siger jeg stille, hun siger hurtigt farvel og ligger på. Jeg er glad for at hun kommer over, jeg har nemlig alt for mange tanker jeg skal dele med hende.
Jeg sætter mig op i sengen og ser nogle forskellige youtube videoer. Lige pludselig popper der et live-interview op. Jeg får en klump i halsen, da jeg ser det er en livestream med Marcus og Martinus. Jeg har mest lyst til at klikke væk, men trykker alligevel ind på liven.

"Hej allesammen, vi er Marcus og Martinus og vi skal i dag besvare nogle efterspurgte spørgsmål" siger Marcus. Jeg sidder intenst og følger Martinus blik. Han virker ret fraværende, men måske er det bare mig.

Interviewer: Nå Marcus og Martinus, I har jo lige sluttet jeres tour med Jason Derulo, hvordan har det været?

Marcus: Det har jo været ganske fantastik, en drøm som gik i opfyldelse!

Interviewer: Det er jeg glad for at høre, men nu skal vi igang med de rigtige længeventede spørgsmål.

Interviewer: Marcus og Martinus i er jo tit ude og rejse, hvad gør i så med kæresterne?

Marcus: *smågriner* Vi har jo ligsom ikke nogle kærester, men det ville da være meget rart noglegange.

Interviewer: Så i i har ikke et godt øje til nogle?

Jeg kan mærke mit hjerte begynder at banke hurtigere.

Marcus: Nej, vi leder stadigvæk efter den perfekte.

Interviewer: Hvad med dig Martinus? Du har ikke sagt så meget, har du fundet den perfekte?

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now