Han er faktisk den bedste

512 13 0
                                    

Jeg vågner med et sæt, der er stadig helt mørkt udenfor.
Jeg sætter mig stille op, og tjekker klokken på Martinus telefon. Shit klokken er kun 06:26. Jeg kigger hurtigt over på Martinus, som stadig ligger og sover.
"Fuck" mumler jeg, da jeg får øje på en blodplet på lagnet. Årh jeg må have blødt igennem i går, heldigvis går jeg ikke i panik, jeg har i hvert fald læst, at det er meget normalt efter ens første gang.
Jeg lister stille ud af rummet, for ikke at vække Martinus, eller nogle andre for dens sagt skyld.
Jeg banker stille på døren til Sille og mit værelse, da jeg skal hente et par rene trusser.
Intet svar høres, så jeg vader bare ind, da jeg med et chok får øje på Marcus.
Hvad laver han i min seng?! - tænker jeg, hvor jeg derefter får øje på en sovende Sille under dynen.
"Okaay" mumler jeg akavet, det ryger højere ud af min mund, end jeg forventede.
Marcus rykker på sig og min krop fryser, jeg håber ikke at jeg vækkede ham..
"Jamen godmorgen til dig Thilda" jeg kigger hurtigt over på Marcus, som har sat sig halvt oppe i sengen. Jeg smiler og laver et undskyldende blik, da det går op for mig, at jeg kun er iført undertøj.
Jeg løber disparat hen mod sengebordet og gemmer mig "hvad fanden laver du egentlig overhovedet inde på vores værelse!" hvæser jeg irriteret.
Han kigger sjovt på mig, han har prettymuch de samme øjne som Martinus, helt mørkebrune - næsten sorte, de minder lidt om mine i farven.
"Thilda jeg holdt bare Sille med selvskab, siden du blev på Martinus værelse igår" siger han kækt.
Jeg vender øjne af ham "God undskyldning for at sove sammen med hende" griner jeg, han vender øjne tilbage til mig og ligger sig tilbage i sengen.
Jeg tager hurtigt et sæt tøj med mig, og lader ellers de to turtelduer være i fred.

Jeg lukker stille døren bag mig og går ind på Martinus værelse igen. Han ligger stadig og sover sødt, hans hår er uglet og hans overkrop er bar, hans mund er lidt åben, hvilket ser mega nuttet ud.
Jeg skifter hurtigt og tager et par korte shorts på og en t-shirt over hovedet.
"Hvorfor tager du allerede tøj på"
Jeg kigger over mod sengen, hvor en træt Martinus ligger og kigger, med hans små fine Bambi øjne. Jeg går tættere på ham og sætter mig på sengekanten "Martinus..jeg tror jeg er kommet til at efterlade en blodplet fra igår på dit lagn" mumler jeg, han kigger ned og får øje på den lille plet.
"Undskyld" siger jeg akavet, han kigger op på mig igen og smiler "hey..du skal da ikke sige undskyld, det meget normalt den første gang" siger han med en professionel stemme, som om han er vandt til det
"hmm skal jeg være nervøs over at du lyder så professionel" smågriner jeg imens jeg sender ham et dræberblik, han vender øjne af mig
"Nej, men du skal være nervøs for at jeg ikke fanger dig" siger han, imens han får trukket mig med ned i sengen og begynder at kilde mig "Martinus stop!" Udbryder jeg, selvom jeg ikke kan lade vær med at grine, han stopper og begynder at kysse mig istedet.
"Jeg kan godt lide dig" mumler han pludseligt, han vender mig rundt og jeg kigger ham i øjnene "du er heller ikke helt værst Martinus" siger jeg og prikker ham på næsen.
Martinus Gunnarsen er sku heller ikke værst, han er faktisk den bedste.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now