Banke banke på

390 12 0
                                    

"Banke banke på"
Marcus står lænet op af døren, med Sille bag sig.
"Ja du står jo allerede her inde" siger Martinus flabet, han står og holder om min talje, med sit hovede lænet på mit.
"Man skal jo altid banke på hos jer, man ved jo ikke hvad I går og laver" griner Marcus, jeg vender bare øjne af ham.
"Hey Sille, jeg havde slet ikke set du også var her" udråber Martinus ligepludselig, han slipper mig hurtigt for at give hende et knus og ellers tilbage til mig.

Der stikker et hovede ind af døren "Hey drenge i skal interviewes om 5" de nikker hurtigt og finder nogle mikrofoner frem, som de sætter ind under deres bluse.
"Vil i med ind og se interviewet, ellers kan i bare blive her" siger Martinus, imens han peger på en rød sofa i hjørnet.
Jeg skæver over mod Sille for at gennemskue hvad hun helst vil, men jeg kan ikke læse hende. "Jeg vil gerne med" siger hun så, jeg nikker bare med og vi går alle fire hen til et andet rum.
Der er fyldt med kamerare og folk. Vi træder ind og blikkene sætter sig hurtigt fast på Sille og jeg. Marcus og Martinus sætter sig i to stole imens Sille og jeg bliver placeret i en sofa i den anden ende.
Jeg ser pludselig Kjell-Erik, og vi får øjenkontakt og han kommer over imod os.
"Hey Piger godt at se jer igen, husk ikke at larme for meget under interviewet og hvis nogle af disse folk spørger jer om hvem i er, så bare sig at i er rigtig gode venner med Marcus og Martinus"
jeg nikker, men en skuffelse strejfer mine tanker "rigtige gode venner" - tænker jeg, men altså det forståeligt nok, han har jo heller ikke spurgt om kærester..så vi er egentlig bare venner..
"Og hvis i mangler noget at drikke, så siger bare til" Kjell-Erik sidder stadig på hug foran os, jeg smiler bare til ham og lader Sille takke ham.
Der bliver stille i rummet og interviewet går igang.

Interviewer: "Vi er nu tilbage med Marcus og Martinus, hvordan har i det drenge?"

Martinus: "Jeg har det bedre end nogensinde"
Imens han siger det blinker han over imod mig, mine kinder kan ikke lade vær med at rødme lidt.

Marcus: "Ja det har været noget travle dage, men jeg har det også rigtig fedt, hvad med dig?"

Interviewer: "Jamen jeg har det da skønt, det ikke hverdag med sidder med to kendisstjerner, men sig mig - hvorfor er i så glade?"

Martinus: "Jeg synes bare at alt går som det skal, jeg er nået dertil hvor jeg føler jeg har alt jeg overhovedet har brug for" smiler han

Marcus: "Vores fans gør os også så glade hverdag, vi ville ikke stå her hvor vi står i dag uden dem"

Interviewet fortsætter in ca. 20 minutter mere, Sille har allerede drukket 3 flasker vand, hun drikker simpelthen så meget. Jeg har knap nok taget en tår.
Der er nu kun 10 minutter til Marcus og Martinus skal optræde, de er gået ud for at opvarme.
*Bling*
Snap fra Nanna, står der på skærmen.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now