Trondheim

397 13 1
                                    

Vi har sat alle fem fået sat os til rette i flyet, Kjell-Erik, Martinus og jeg sidder på samme række, med Marcus og Sille på den anden side af mellemgangen.
Jeg sidder selvfølgelig ved vinduet denne gang, det fik jeg ligesom ikke lov til, da Sille og jeg sidst rejste sammen.
Marcus havde købtt en jordbær-banan smoothie med til mig og selvfølgelig den flaske vand jeg bad om. Smoothien har jeg egentlig ikke helt lyst til, men jeg føler mig lidt tvunget til at drikke den, både fordi han har gjordt sig det "besvær" at skaffe den og fordi Sille sikkert udspionerer mig og hvad jeg indtager.

Under flyve turen sidder Martinus og jeg og ser nogle gamle vlogs, for deres tour med Jason Derulo. Det interesserer mig faktisk, at se alt det Martinus går og laver. Tænk for lidt tid siden var de bare to drenge man hørte lidt om fra pigerne i klassen, men nu er de blevet en del af mit liv. Selvom jeg jo lovede mig selv at de aldrig ville blive det, men Martinus. Ham kan ingen løbe fra.

Der er 10 minutter til, at vi lander i Trondheim lufthavn, derefter bliver vi hentet af en anden bil, hvor vi så skal køre i 5 lange timer. Martinus og jeg har siddet og hørt hans playliste på spotify, jeg har virkelig en anerledes musiksmag end ham. Han hører meget musik, som Post Malone har lavet, jeg er nok mere til noget der er lidt mere country agtigt, men det egentlig fint at høre noget andet.
Mit blik strejfer få gange Sille og Marcus, det ligner at Marcus fik sin vilje, og fik en fast plads op af Sille skulder.
Jeg sidder lidt og dagdrømmer imens jeg kigger ud på alle skyerne under os.
Et hovede dumper ned på min ene skulder. Martinus ligger sig godt til rette. Efter 10 minutter er vi begge faldet i søvn.

"Så skal selenerne på igen" siger Kjell-Erik blidt, jeg vågner ved et chok. Jeg kigger forvirret rundt "Hvornår lander vi?" spørger jeg så, Kjell-Erik kigger ned på sin telefon og op på mig igen "om 20 miutter" smiler han. Jeg sætter mig til at pakke mit rod sammen og tager langsomt sko på.
Martinus sidder og spiller "Helix Jump" hvilket jeg er så skide dårlig til, selv Sille er fucking god til det, i det mindste slår jeg alles rekord i Paper.io2.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now