Officielgørelsen

377 16 1
                                    

Da vi alle har spist færdigt og der er blevet ryddet af bordet, hiver Martinus mig til side.
"Jeg skal lige have mit morgenkys" hvisker han og kysser mig blidt.
"Og forresten kæft hvor er du smuk" smiler han og fugter sine læber.
Jeg smiler og aer hans bløde kind "Martinus vi skal også huske at snakke med dine forældre" siger jeg blidt, han nikker og smiler "ja lad os finde dem nu" siger han og kysser min pande.

Vi går ud i køkkenet hvor Kjell-Erik og Gerd Anne står og snakker.
"Hey øhm vi skal faktisk lige fortælle jer noget" siger Martinus.
"Jamen selvfølgelig, skal vi sætte os ned eller er det bare lige hurtigt?" siger Gerd Anne. Jeg kigger først over på Martinus "jeg tænker vi skal sætte os ned" siger jeg så. Kjell-Erik kigger nysgerrigt på os og hælder en kop kaffe op.

Vi sætter os alle fire ind ved spisebordet. "Nå lad os høre, hvad har i at fortælle os" siger Gerd Anne smilende.
"Altså i ved jo godt..eller far du ved godt at mig og Thilda har været en slags kærester, men nu siger vi det officielt til jer, at vi er kærester"

"Jamen tillykke til jer, hvor er jeg glad for at du fandt en som Thilda, Martinus" siger Gerd Anne med en glad tone. "Det er jeg også" siger Martinus og giver min hånd et klem.
"Ja altså det kom jo ikke som et chok, men jeg er glade på jeres vegne" siger Kjell-Erik og tager en stor slurk af sin kaffe.
"Men øh fans..hvad gør vi?" mumler Martinus, Gerd Anne sukker og lader ordet gå til Kjell-Erik.
"Denne dag ville jo komme og jeg har jo også forudset det. Jeg synes faktisk, at det er op til jer, I skal bare være 100% sikre, hvis I vælger at gøre det helt officielt for alle, fordi der findes folk, som ikke vil tage særligt god imod det, og som sagt Thilda er kun 14 år, så det er en beslutning hendes forældre også skal hjælpe hende med at tage. Det vigtigeste for mig er bare, at i to er glade" smiler Kjell-Erik og puster ud, jeg tror slet ikke han trak været gennem den lange tale.
"Lad os tænke over det" siger Martinus og kigger på mig. Jeg smiler og nikker bare, selvom jeg virkelig ikke vil have det officielt gjordt.

Vi går fra bordet og sjovt nok, kommer Gerd Anne selvfølgelig over og krammer os. "I er blevet sådan nogle store teenager" hviner hun.
"Nogle mere end andre" siger Martinus grinende hentydende til min størrelse, jeg giver ham en blid knytnæve og skubber min underlæbe ud.
"Okay undskyld" siger han og løfter mig op, så jeg hænger og dingler over hans skulder.
"Martinus altså", sukker jeg.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now