10'er

397 15 0
                                    

Sille kommer ud af badet, med et skrigende pink håndklæde rullet rundt om sig. Jeg skulle til at spørge om hun havde lånt det af Marcus, men kan næsten godt selv regne ud, at det er hendes eget.
Jeg smutter selv hurtigt ind i badet, imens vandet stadig er varmt.
Der er seriøst ikke noget værre end iskolde brusebade, medmindre du er i et land med 40C° varme, men det er vi ikke - Vi er faktisk det modsatte for at være helt korrekt.
"Sille kan du ikke sætte noget musik på" spørger jeg med bedene stemme, og efter 2 sekunder har hun sat "idontwannabeyouanymore" med Billie Eilish på. Vi elsker begge hendes musik. Det er også en af de mange tusinde ting, som Sille og jeg har tilfælles.

Da jeg står ud af badet er Sille allerede klar og sidder bare med sin telefon.
"Vil du ikke please vente på mig" siger jeg, kun iført mit håndklæde.
Hun sukker "fordi du er min bedste ven og at du er en badass" griner hun.

Jeg ved ikke om i kender det, men nogle gange føler du bare virkelig for, at være lidt "Ekstra". Så jeg vælger at krølle mit hår. Det var en af de få ting, som jeg faktisk pakkede..nemlig et krøllejern.
"Ej må jeg ikke krølle dit hår" udbryder Sille, jeg løfter bare på skuldrene, hvorfor ik?
Da jeg har lagt min makeup og Sille er blevet færdig med at krølle mit hår, mangler jeg bare at vælge et outfit. Jeg har jo egentlig ikke så meget at vælge imellem, så det bliver ikke det største problem.
Jeg tager en nederdel på, som Sille og jeg faktisk begge ville have i TopShop, men selvfølgelig vandt jeg. Haha.
Som top tager jeg bare en hvid hoodie på, som jeg har stjålet fra Martinus.
"Okay 1-10" spørger jeg Sille. Hun kigger op og ned ad mig og tager sig på hagen "hmm klart en 10'er, hvad med mig?" spørger hun så, jeg plejer altid at joke med, at hun er en 1'er, men i dag er hun klart også en 10'er "Også en 10'er" hviner jeg.

Kl. er 09:45.
Sille og jeg humper ned til morgenmaden som står klart på bordet. Hele familien Gunnarsen sidder også klar, så de eneste der mangler er egentlig bare os.
Jeg får øjenkontakt med Martinus, som kigger op og ned af mig. Han bider sig i underlæben og jeg begynder at fnise lidt.
Marcus vifter Sille hen ved siden af ham, jeg står og venter på, at Martinus gør det samme, men han sidder bare og ser sulten ud, enten er det efter den reelle mad altså morgenmaden eller mig..jeg håber det er morgenmaden.

Jeg er lidt nervøs, for Martinus og jeg har aftalt, at vi skal officiel gøre vores forhold til hans forældre. Men indtil videre virker det til, at jeg klinger godt med dem.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now