En sand gentleman

496 20 0
                                    

Altså jeg ville nok aldrig have lyst til at tilbringe en dag med dem, de virker lidt arrogante. Eller Marcus gør. Martinus virker mere normal, eller det nok ikke så normalt at invitere to piger til Oslo, når han ikke engang kender dem?

"Jeg tror jeg ville tilbringe den med Martinus", Sille nikker, "så tilbringer jeg bare en dag med den totalt sorgrede dreng" vi griner.

Vi har kørt i en halv time og minibussen stopper. En masse fans har allerede omringet bilen. De står og skriger og klapre hårdt på de matte ruder, det er godt at de ikke kan se igennem. Sille sidder og vinker til dem allesammen, de kan jo alligevel ikke se hende. Bilen begynder at køre igen og med et chok dunker Sille sin pande ind i ruden så hårdt, at jeg tror deres fans hørte det. Jeg skraldgriner imens hun ømmer sin pande, hun kan heller ikke selv lade vær med at grine. Vi bliver kørt ind i en mørk parkerringskælder, scary. Jeg kigger mig tilbage, men ser kun Marcus. Jeg kigger rundt i hele bussen, men Martinus er der ikke. Jeg går lidt i panik, ikke fordi jeg har brug for ham..bare fordi at ja, hvor er han?

Jeg skynder mig ned til Marcus, som er ved at stige ud. "Hvor er Martinus?" Han smiler kækt, "Din kæreste gik ud for at tage billeder med nogle fans, bare rolig han skal nok komme tilbage" Jeg vendte øjne kæreste...Det sidste ord jeg noglesinde ville bruge, for mig og Martinus forhold. Jeg stod lidt og snakkede med Kjell-Erik, Sille steg også ud af bussen. Marcus fik hurtigt hjulpet hende ned, end sand gentleman..Måske er de ikke så slemme?

Kenneth deres maneger kommer gående med Martinus, kan drengen ikke gå selv nu? Altså på den anden side, Marcus kan jo næsten ik, jeg griner for mig selv. Martinus smiler, med et smørret smil. Jeg kan mærke mit ansigt blusser lidt op, så jeg vender mig hurtigt med ryggen til, og kigger ud i..ingenting. Måske lidt mere underligt.

Efter lidt tid kommer nogle mænd gående med 3 kuffertvogne, selfølgelig er de gulvbelagt. Amen dog. De får lagt deres bagage og vi stirrer ind i en stor fancy elevator. Mere fancy end selve Danmark.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now