Var Marcus Gunnarsen sød?

408 13 0
                                    

"Okay shit jeg ved ikke hvad jeg skal sige" mumler jeg stille, det lidt akavet efter at Martinus jo har siddet og forklaret mig det hele.
"Du behøver ikke sige noget, nu ved du bare hvorfor jeg opførte mig så mærkeligt" siger han, med en rolig stemme. Jeg læner mig frem og kysser ham på kinden og løber op til Sille. Da jeg når op til døren, kan jeg høre Marcus inde på værelset. Han er allerede igang med at fortælle Sille de hele, så jeg sætter mig op mod den lidt åbnede dør for at lytte, jeg ved godt at det er forkert, men jeg er bare mega nysgerrig.
"Så hun kom op og slås med alle piger, du bare talte lidt med?" kan jeg høre Sille sige inde bag døren "Ja stort set alle, men Sille du skal bare vide at jeg aldrig ville kunne få følelser for en som hende" siger Marcus, der bliver helt stille på værelset, jeg bider mig selv i læben for ikke at sige en lyd.
"Hvorfor skal jeg vide det?" siger Sille, jeg himler med øjnene..tænk dig om Sille, det er nok fordi han prøver at fortælle dig, at han har følelser for dig - tænker jeg og tager mig til hovedet.
"Bare så du ikke føler du har en konkurrent, ingen ville alligevel kunne vinde over dig" hører jeg Marcus sige, med en flirtende stemme.
"Var det bare mig, eller var Marcus Gunnarsen faktisk sød der?" hører jeg Sille pointere med en flabet tone, jeg prøver virkelig at holde masken, men fuck det var sjovt sagt. Der bliver igen helt stille i rummet, så jeg rykker mig hen og kigger ind gennem den lille døråbning, jeg kan se at de ligger meget tæt sammen. Marcus rækker en hånd hen mod Sille kind "Jeg er da altid sød Sille" mumler han, jeg kan mærke at jeg nok skal til at gå, inden jeg bliver vidne til alt for underlige ting, så jeg humper ned til Martinus i stuen.
"Hey Musse" siger han og slukker igen for tv'et, jeg sætter mig ned i sofaen og putter mig ind til ham "Du behøver ikke at slukke" hvisker jeg og begynder at kysse ham på kinden. Da han har tændt for fjernsynet igen, drejer han hovedet hen imod mig, så vores læber rammer hinanden. Jeg elsker at kysse med Martinus, hans læber er så dejlige bløde og det er som om, at de passer perfekt på mine.

Efter ca. 10 minutter kommer Marcus og Sille ned, ingen af dem har uglet hår, jeg troede ellers lige jeg havde regnet ud hvad de to havde haft gang i, men måske ikke alligevel.
"Skal vi ikke se en film?" spørger Marcus. Vi nikker allesammen og synes at det lyder som en god ide.
De dumper begge ned i sofaen, Marcus og Martinus sidder yderst og Sille og jeg i midten. Det er svært at blive enige om en film, da der er så mange at vælge imellem.
"Hvad med Vacation?" siger Martinus og hentyder til mig, "Ej ja den er så mega sjov" udbryder Sille. Vi sætter filmen igang og jeg ligger mig godt til rette op ad Martinus.
"Sæt lige filmen på pause, jeg skal lige hente noget" siger Marcus, inden selve filmen overhovede er begyndt, han trasker langsomt ud i køkkenet.
"Jeg vædder en million dollars på, at han kommer tilbage med slik" griner Martinus, Sille og jeg kan heller ikke lade vær med at fnise.
"Guys jeg kan godt høre jer" råber Marcus ude fra køkkenet, vi andre flækker bare af grin.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now