Et liv som hans

500 22 0
                                    

"Dips for vindue's pladsen" lyder det fra Sille, jeg puffer hende i siden og ser fornærmet ud. Vindue's pladsen burde været eget af mig, men det går nok - vi skal jo også kun flyve i halvanden time. Jeg har købt et Vi-unge blad, som underholdning til turen, det altid sjovt at læse dillemaerne i brevkassen.
Martinus har sat sig ved siden og mig og Marcus på den anden side af mellemgangen. Det godt at Marcus, har sit hår op i en knold, ellers ville jeg ikke have en chance for at se forskel.
"Nå, danske pige, fortæl noget om dig selv" smilede Martinus
"Jamen, hvad vil du vide?", Sille havde stjålet mit blad, så jeg var fanget i samtalen med Martinus, men altså det skylder jeg ham nok også.
"Hvem er du?" Grinte han, jeg rynkede panden, "Jeg er Thilda, jeg er 14 år og går i 8?"
Han smilte og kiggede ned på hans lår.
"Hvad med dig?" "Jamen øh, jeg er Martinus, 16 år snart 17 faktisk" nikkede han, "Wow hvilken gammel mand, der har taget mig til oslo" grinte jeg, han skubbede blidt til mig.

Turen var lidt akavet, nok mest pga. Jeg vågnede op, med hovedet på Martinus skulder, han havde lagt et bamse tæppe over mig. Lidt sødt af en 16 årig, at have. Jeg satte mig op med er sæt, da jeg i det samme støder mit hoved op i Martinus's hovede, som havde lagt sig på mit. Han kiggede forskrækket på mig og tog sig, til sit ømme hovede. Der var kun 10 minutter til vi landede, Marcus og Sille sov begge to.
Martinus og jeg snakkede lidt. Jeg ville aldrig kunne klare at have et liv som hans, eller blive en del af det.

Vi står og venter på deres bagage, Sille og jeg har jo sjovt nok ikke noget. Efter lidt tid, er deres bagage kommet. Sille og jeg skal gå ud først, da de ikke ville have, at deres fans skulle se os komme ud sammen, lidt underligt synes jeg.
Sille og jeg går ud.
Vi bliver overvældet af en masse høje stemmer. En masse piger. Nemlig fans.
Fansene er overalt, der er ikke en let udvej. Vi maser os langsom gennem mængden, men er stadig klemt inde efter 10 min.
Der kommer er punkt, hvor alle flytter sig fra os og vi er fri, dog bliver skrigene højere og der løber grædende piger. Vi kan regne ud, at Marcus og Martinus er kommet ud.

Husk at smid en kommentar og en stjerne! :D

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now