Godnat sov godt

513 18 1
                                    

*Bumb*
Min ryg rammer hårdt væggen, men jeg opdager det ikke, jeg fokusere kun på Martinus bevægelser. Vores læber er stadig som limet sammen til hinanden. Hans hænder fumler rundt ved min hofter og rundt bag mig.
*Bling*
Elevatordøren går op og et gammelt kærestepar smiler akavet til os og går ud.
"Det bliver os en dag" hvisker Martinus smågrinende og hæst til mig, jeg griner og inden jeg får kigget mig omkring, tager Martinus min hånd og trækker mig ivrigt ind i Elevatoren. Han trykker på den øverste etage og fortsætter med at kysse mig. Det bliver mere intenst.
Døren åbner og vi stirre ud på en stor balkon. Wow jeg troede ikke noget ville overgå det jeg allerede havde set, men udsigten var fantastisk. Lysende fra byen glitrede som stjerner fra himlen. Martinus omfavner mig bagfra, vi sætter os på en slags bænk. Hans hænder er flettet ind i mine, de passede perfekt sammen.
Stilheden tager over, men ikke på en akavet måde, men en tryg måde. Jag kan hører hans langsomme åndedræt og se den lille tåge, som den danner.
Jeg puster selv ud, og der kommer der også en lille tåge frem. Luften er blevet meget kølig og mine øjne løber i vand af kulden.

"Martinus har du nogensinde kysset en pige før?" Spørger jeg, lidt ud af ingenting.
Jeg kan næsten mærke hans blik, selvom jeg ikke kigger på ham. Han ryster på hovedet
"Det var den første gang" smiler han.

Den første gang, var jeg virkelig hans første kys. En dreng på 16, som havde mindst tusinde fans, som er ellevilde med ham..og jeg var hans første kys..wow.
Martinus kigger på mig "jeg regner med at jeg også er dit første kys, du er trods alt kun 14" griner han, med en hånlig tone. Jeg vender øjne "siger du som er 16, som ikke har kysset med nogle før". Vi griner lidt og nyder bare momentet.

23:00

Vi stirre ud af Elevatoren, da vi når til mit værelse, stopper Martinus mig. Han smiler og kigger mig dybt i øjnene og kysser min pande blidt. "Godnat sov godt" .

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now