Tusenfryd Forlystelsespark 1

438 17 2
                                    

Bussen standser med et bræt ryk. Solen skærer direkte gennem de matte vinduer. Mit hoved ligger gemt i Martinus skulder. Hans hoodie dufter dejligt af ham.

Den kolde friske luft rammer hurtigt mit ansigt, da jeg stiger ud af bussen, som den sidste. Marcus står og tager billeder af Sille, foran det store skilt. Kjell-Erik står og snakker med en af dem der arbejder der. Sille og jeg havde i bussen fået af vide, at de havde betalt for, at det kun ville være os 5 i forlystelsesparken og selfølgelig dem der arbejder der.
Vi går allesammen ind og sætter os ved en bænk.
"Jeg sætter mig her og holder jeres tasker, I ringer selfølgelig hvis i har brug for noget" siger Kjell-Erik venligt. Vi nikker allesammen og ligger vores tasker, ellers er vi dem der er smuttet.
Det første vi prøver er en slags vandrutchebane, hvilket var en super dårlig ide, da jeg nu er pjask våd. Sille var også blevet ret våd, dog ikke helt gennemblødt som mig. Selfølgelig er Martinus en gentleman og rækker mig hans grå Thrasher hoodie. Han sender et blik til Marcus og straks er Marcus også i fuld gang med, at smide sin trøje. Sille tager hans trøje over hovedet, han står og stirre ømt på den. Han havde dagen før fortalt, hvor expensive den var og hvor glad han var for den, så det var ret stort gjordt af ham. Der står Sille og jeg og ligner sådan bogstavligt to snemænd med oversizede hoodies.
Marcus begynder og grine og Martinus griner med. "Nurgh hvor ser i nuttede ud" griner de i kor. Martinus fisker sin telefon op af lommen og tager et billede af mig, jeg bider mig i læben og prøver at se rigtigt goofy ud.
Han vender øjne af mig "Kan du ikke prøve at se nuttet ud for en gangs skyld" griner han. "I'm always cute" griner jeg..Han går tætter på mig og hvisker noget i mit øre "ej du skal gemme lidt goofyness til senere". Han smiler smøret.."Er goofyness overhovedet et ord" spørger jeg.."Jeg har ingen ide, men vi ved begge to hvad jeg mener" siger han.
Jeg griner og skubber ham blidt væk, Sille og Marcus står og tager selfies foran en stor hundefigur. Jeg har sådan en ide om at der er noget imellem dem, altså måden Sille kigger på Marcus, er ligesom måden Marcus kigger på donuts, eller måske er det Marcus der kigger på hende, som var hun en stor donut og han elsker donuts.
Mindre kompliceret sagt, tror jeg der er noget imellem dem.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now