"Lucky day"

389 14 0
                                    

Sille kommer ind og sætter sig ved siden af mig, hun ser irriteret ud.
"Amen hvad sker der lige for pigerne, de er irriteret på dig, fordi du ikke var så sød mod den nye dreng..De må altså lige tag sig sammen" siger hun.
Jeg kigger anspændt på hende.."Amen jeg ved heller ikke hvad der skete for mig, det hele røg ligesom bare ud" smågrinte jeg, Sille grinte med.."Ved du hvad Thilda, jeg har hørt drenge bedre kan lide piger som afviser dem, i stedet for at ligne små måber der tror de har set gud"
Griner hun..Men altså jeg må jo indrømme over for Sille, at jeg jo under ingen omstændigheder, ville kunne finde på, at date en der skulle starte i min klasse. Da jeg får sagt det kigger Sille på mig med et stort smil "Så det godt han skal starte i 9" ler hun. Jeg tager mig mig pinligt til hovedet og begynder at grine.
"Men Thilde du skal passe på, du afviste Martinus i starten, men han fik dig alligevel" siger Sille bekymret, men grinene.. jeg kigger på hende som om hun var helt væk "Sille det overhovedet ikke det samme, ham her Valdedrengen er en fuckboi, det kan man jo se"
Hun kiggede på mig, men gav mig alligevel ret.

Timen skal til at starte og alle har sat sig ned undtagen Valdemar, han står bare der som midtpunktet i klassen. (Vi har tit timer med 9.klasserne)
"Valdemar sæt du dig ned på den anden side af Thilda" siger Lasse, vores lærer.
Det var da lige det der manglede, tænkte jeg ironisk.
Han dumper sig ned ved siden af mig, jeg sidder med armene over kryds og følger med i hver en bevægelse han laver.
"Det må jo være din "lucky day" idag" smiler han, jeg kigger undrende på ham "hvorfor skulle der være det?"
Han smågriner "Du får lov til at sidde ved siden af mig, det ikke lige hver dag det sker" siger han kækt.. "Hvor er du dog latterlig og selvisk og hører på" udbryder jeg, med en hård tone..Han kigger forskrækket på mig, og laver undskyldende tegn.
Timen går langsomt og jeg sidder med vendt ryg til ham det meste af tiden, sikke en idiot.

"Har du en blyant, jeg kan låne?" spørger Valdemar, jeg vender mig langsom rundt, så jeg sidder direkte foran ham.."Hvad vil du, timen er snart slut og jeg kan godt se, at du har en blyant" jeg kigger irriteret på ham..
Der går lidt tid hvor han bare sidder og stirre på mig, jeg sender ham bare et mærkeligt blik tilbage og inden vi ved mere, er timen slut.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now