Lufthavnen

407 14 0
                                    

Martinus ligger halvsovende på mit skød. Jeg har siddet og leget lidt med hans hår i ti minutter, men det ikke så rart som sidst - da det er fyldt med voks.
Jeg skal til at sætte mine høretelefoner til, da jeg overhører Marcus og Sille's samtale.
"Jeg er mega træt, må jeg bruge dig som hovedepude" spørger Marcus hende. Jeg griner for mig selv, er han dum eller hvad?
ALLE piger har set "Hvis bare du var min" eller mere kendt som "To All The Boys I've Loved Before" og ved at det altså er Peter Kavinsky's replik.
Jeg håber inderligt ikke at Sille nævner det, for hvis jeg skal gætte ud fra hvad jeg tror, har han nok ikke set filmen og vil fatte hat af hvad hun siger.
"Hmm så lad gå, men du skal ikke tro det er fast" svare hun. Jeg kan se Marcus ligge sig til rette op af hendes skuldre mellem sprækkerne.
"Jeg kunne ellers godt vende mig til det" svare han tilfredsstillende, jeg kan allerede forstille mig hvilket smørret smil han har smurt i fjæset.

*Bling*
Jeg får en SMS fra Sille.
Jeg sidder med Marcus Kavinsky - står der

Jeg begynder at grine for mig selv, og skriver hurtigt tilbage.
HAHAAH HØRTE DET GODT!

Vi begynder begge at fnise i kor og ender ud i latter så Martinus vågner op med et chok.
Han gnider sig i øjnene og kigger ud af vinduet "Shit vi er allerede i lufthavnen" siger han forvirret, jeg griner af ham "Det tog også kun 20 minutter og du sov i 15 af dem"
Han kigger undrende på mig, og løfter sine bryn.
"Nå ja okay" mumler han. Jeg smiler og stryger min hånd over hans kind.

"Så Lady's and Gentleman's nu skal vi ud, vi tager VIP indgangen, da vi ikke kan nå at hilse på fansene, jeres bagage er der allerede blevet sørget for" siger Kjell-Erik, som står bøjet hen over os. Vi nikker allesammen forstående og træder udenfor. Det er stadig ligeså koldt som sidst, eller det næsten koldere.
Da vi alle er kommet ud af bussen, skynder vi os ind af en lille dør. Bag døren kommer vi direkte ind til terminalerne og butikkerne.

"Vil i have en sandwich med" spørger Marcus, som allerede er på vej væk.
"Ja, bare ikke med kylling" svare Sille, han sender en tommel up og kigger nu på mig..
Jeg tænker stadig.."hmm kan du måske bare skaffe mig en flaske vand?" Smiler jeg, han nikker og drejer om og går.
Sille og jeg går hurtigt på toilettet. Der er mega lang kø til dametoiletterne, men det er der næsten altid.
"Du spiste ikke din cookie og heller ikke super meget på McD" siger Sille pludselig, jeg løfter på skuldrene "Jeg var måske bare ikke sulten" svare jeg surt.
"Så du har ikke været sulten i flere uger?.. tror du ikke jeg ligger mærke til det Thilda, jeg er heller ikke blind vel" siger hun sukkende. "Jeg ved godt jeg ikke har spist så meget, men du ved også hvor meget der er sket på det sidste" får jeg hurtigt indskudt.
Hun nikker "jeg holder øje med dig" griner hun, jeg vender øjne og dasker hende på skulderen.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now