Drømmende begynder

363 14 1
                                    

Timerne går og dagen er hurtigt overstået. Sille har ikke rigtigt snakket med nogle i dag, hun har skrevet med en eller anden hele tiden, jeg ved ikke hvem det hun skriver med, men det må være noget vigtigt noget, da Lasse vores lærer, gav hende lov til at besvare et opkald midt i engelsktimen.

Da vi er på vej hjem fra skole, har jeg lyst til at stoppe op, og tvinge alt ud af Sille, men samtidig vil jeg også gerne have at hun selv fortæller det. Jeg gider heller ikke lyde nysgerrig, for det er jeg jo sleet ikke..Hun skal i hvert fald ikke tro at hun piner mig, derimod skal hun tro at jeg er ligeglad, selvom jeg er fucking desperat for at vide det.

Sille henter sin cykel og kører hjem, hun skulle vidst ordne flere hemmelige ting. Jeg ser hende køre ud af lågen og uden hun ser det smågriner jeg ironisk af hende og vender øjne.
Da jeg kommer op på mit værelse smider jeg mig i min store seng. Det er gået godt for mig ikke at spilde på t-shirten eller gøre den beskidt. Jeg undgik faktisk også at spise frokost i dag, eller det gør jeg lidt hver dag. Imens jeg sidder og tænker på hvor lidt jeg egentlig spiser, stryger jeg min hånd over min mave, jeg får lidt et chok da jeg mærker et tydeligt ribben. Jeg skynder mig hurtigt over til mit store helspejl. Martinus t-shirt skjuler det heldigvis, den er jo så stor til mig. Jeg løfter forsigtigt op i blusen og det jeg ser er en tynd bleg mave, selvom folk nok ikke ville betegne den bleg, da jeg egentlig er tan året rundt.
Det føltes nok også slemmere da jeg lå ned, men jeg kan godt se jeg har tabt mig en del. Tror bare det var en blanding af dårlig selvtillid og savnet på Martinus.
Jeg beslutter mig for, at vende mit spejl om resten af dagen, så sparer jeg også mig selv for de kritiske blikke fra mig selv.

Dagen går og klokken slår som man siger. Jeg ligger nu i min seng og er på vej til at sove. For første gang i et stykke tid, er jeg faktisk træt. Mine øjne glider langsomt i og drømmende begynder.

Hej alle læsere, det lang tid siden beg har skrevet noget under et afsnit, men vil bare takke jer for at læse min historie og ekstra mange tak til dem der kommentere og voter!

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now