Matematik Lektier

439 13 1
                                    

Da Sille er gået med Marcus, skynder jeg mig at pakke ud. Jeg snupper selvfølgelig også lige den bedste sengeplads, nemlig den inderste. Jeg åbner min kuffert og kigger i det tøj Sille og jeg pakkede sammen.
"Fuck" udbryder jeg, hvorfor har jeg taget toppe og nederdele med? Hvad fanden havde jeg tænkt på, det sner jo heroppe! Jeg roder gennem kufferten og finder et enkelt par varme jogging bukser. Jeg mangler stadig en overdel, så jeg beslutter mig får at humpe ind på Martinus værelse, for at stjæle en.
Da jeg går ud fra værelset, kigger jeg mig omkring, jeg ved jo ikke hvor Martinus værelse er. Jeg går længere ned af en kort gang og ser hurtigt en åben dør. Martinus sidder med ryggen til.
"Banke Banke på" hvisker jeg, han vender sig hurtigt om og smiler sødt.
"Hey nulle" jeg kigger undrende på ham med en spørgsmålstegn "Nulle? Som i en nullermand der ligger under sengene" spørger jeg ham med store øjne, han smågriner "det lød bare nuttet, men jeg kan godt holde mig til musse"
Jeg fniser "ej nulle er nu også meget sødt" siger jeg imens jeg læner mig over ham og nusser hans ryg.
"Hvad laver du?" Spørger jeg nysgerrigt, han kigger ned på nogle indviklede papirer "bare nogle matematik lektier" smiler han
"Altså det okay hvis jeg skal gå, så kan du også koncentrere dig" får jeg sagt, han griner lidt "jeg kan alligevel ikke koncentrere mig, når jeg ved du er i nærheden" siger han, med en smørret stemme. Han kigger intenst på mig og kører langsomt sit blik nedad mig.
Ligepludselig rejser han sig op, hans hænder tager hårdt fast om livet på mig. Han begynder blidt at kysse min hals og min mund. "Fuck hvor har jeg savnet dig" siger han, imens han med den ene hånd har fat i min nakke, lukker og låser han døren med den anden.
Han blinker kort til mig og vores kys udvikler sig mere intenst.
Til sidst har han fået lagt mig i hans seng, dynen dufter dejligt af ham. Jeg ligger i et par sekunder og kigger op i loftet indtil Martinus barre krop ligger sig over mig. Han læner sig ned over mig og kysser min pande og ned til min mund.
Jeg placere mine hænder om bag på hans ryg og nusser den stille.
Han stopper pludselig op og kigger mig i øjnene "Vil du stadig gerne?"
Jeg nikker, "så længe ingen afbryder" siger jeg hentydende til sidste gang, vi griner lidt af det.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now