Oslo

366 12 0
                                    

Jeg har sovet i ca. Halvanden time. Vi mangler stadigvæk lidt over to timer, før vi er i Oslo. Sille sover stadigvæk, hendes ansigt er presset op af ruden. Gad vide hvor sjovt det ikke må se ud udefra.
Radioen kører med fuld skrue, en musik genre som jeg i hvert fald ikke plejer at høre. Peter trommer med i hvert beat på rettet. Jeg griner for mig selv, det er godt at nogle i bilen kan lide musikken. Jeg propper er par høretelefoner i ørene og hører min "Traveling" playliste. Den første sang der popper op er "This Love" med Maroon 5, jeg har seriøst et kærligheds bånd til hans musik.
Jeg læner min pande op af ruden, som nu sjovt nok ikke er dugget mere. Naturen her er så anerledes, selvom jeg ikke ved om vi er i Sverige eller Norge, det enste jeg ved er, at vi ca. i alt skulle køre i 6t og 24 min.
Jeg ånder på ruden og tegner et hjerte. I hjerte ridser jeg M + T ind. M for Martinus og T for Thilda.
"Nurrh"
Jeg sætter mig op i et chok og vender mig rundt. Sille sidder med hovede på skrå og smiler. Hendes hår er helt uglet, eftersom og har gnedet det så meget op af vinduet.
"Du vågnet" siger jeg overrasket. Hun ignorere mig og peger over på hjertet og griner. "Jeg visker det hurtigt ud og skærer en grimasse. "Hvornår er vi der" spørger hun, "Om 2 timer ca." Svare hendes far, hun sukker og læner sig op af min skulder.

Vi nærmer os Oslo og jeg begynder at stresse lidt. Min makeup er helt tværet ud og mit outfit består af jogging tøj. Tror i jeg vil have Martinus skal se mig sådan efter alt den tid? NEJ.
Vi stopper hurtigt ved Starbucks. Sille og hendes far går ind får at købe noget at drikke, det jo vigtigt ikke at dehydrere når man skal køre så langt. Jeg får lov til at blive i bilen, og bruger nu den åbne mulighed for skifte tøj.
Jeg tager nogle stramme sorte læderjeans på, som går lidt ud i enden og en blå hoodie på, med to guld halskæder rundt om. Makeuppen fikser jeg bare lige inden, så den står 100% skarpt.
Jeg tager også en ny t-shirt frem til Sille, bare så hun ikke kommer med en "dressingstrøje".

Sille og Peter kommer ind i bilen igen, hun har to cookies under armen og en drik i hver hånd. Jeg tager hurtigt imod dem så hun ikke taber det hele, det kunne seriøst lige passe at det skete.
Jeg rækker derefter den t-shirt som jeg havde lagt frem til hende, hun smiler og skifter hurtigt.
"Jeg tænkte at du helst ville have en Karamel Iceblend"
Jeg nikker "Det min favorit" griner jeg.
"Jamen så skål for at vi snart er der" siger peter pludseligt - et forsøg på at joine samtalen. Jeg kigger mærkeligt på Sille men begynder bare at grine. Vi skåler allesammen, det var sku egentligt hyggeligt nok at gøre.

Vi kører nu ind midt på Oslo's main strøg. Jeg kan genkende det hele fra sidst, det ligner sig sig selv udover alle de juledekorationer, som er er blevet sat op for at pifte byen op.
Jeg begynder at mærke lidt kriller i maven og mine hænder begynder at svede. Jeg er slet ikke klar til at se Martinus igen, hvad skal jeg dog sige? Hej? Ej nej jeg kan ikke bare sige hej, jeg sidder og spekulere i mine egne tanker indtil Peter afbryder "Så piger, nu turen færdig"

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now