Jeg lover

359 14 0
                                    

Martinus tager langsom sin t-shirt på igen, jeg sidder bare der med sved på panden og betragter alle hans rygmuskler eller egentlig bare hele hans krop.
"Thilda du er så fucking dejlig" siger han og kigger over imod mig. Jeg ligger stadig afklædt under hans dyne, med mit lidt så "bollet" hår.
"Er det noget nyt?" spørger jeg kækt og vender mig om på siden, så jeg ligger i retning til ham. Han kigger irriteret på mig "kan du ikke bare tage imod et kompliment, for en gangs skyld" mumler han og himler med øjnene. Jeg fniser lidt og sætter mig til at tage tøj på.
"Men øhm forresten, vi skal nok have nogle flere.." siger Martinus og peger på en tom kondompakke, det jo altid vigtigt at være safe, tænker jeg, da det pludselig rammer mig at vi..
"FUCK MARTINUS" udbryder jeg og tager mig til panden, han kigger forvirret og sætter sig ned på hug foran mig.
"Hvad er der nuller?" spørger han bekymret og nusser mig på låret, det burde han også være.
"Vi..vi glemte kondom da vi ligesom..ja i badet" udbryder jeg, jeg begynder lidt at græde, ikke fordi jeg har lyst, men hvordan kunne vi glemme det?..Og igen hvad nu hvis.
Jeg kigger ned på ham, han ser mig ikke i øjnene, men istedet rejser han sig op og går ud af værelset. Hvor fanden går han hen, han kan da ikke bare gå!?. Jeg begynder at græde endnu mere, er jeg nu bare blevet til Martinus problem?
Jeg ligger mig tilbage i hans seng og begraver mit ansigt i hans hovedpude.
Da det efter 20 minutter banker på døren, jeg svare ikke.

"Thilda jeg elsker dig og lige meget hvad der sker, går vi igennem det sammen" siger Martinus stille. Han står med en æske chokolade i hånden og et tæppe i den anden. Som om, at en æske chokolade noglesinde, ville kunne ændre på en graviditet.
"Men Martinus, jeg bliver under INGEN omstændigheder gravid" skriger jeg og begynder at græde endnu mere, selvom jeg HADER at græde. Han kigger chokeret på mig, men for en gangs skyld går han ikke fra mig, men istedet ligger han sig hen til mig.
"Nej, men det jeg mener er, at lige meget hvad der nu end sker, vil du stadig være min i sidste ende" siger han blidt og kysser min pande. Han pakker mig ind i det varme tæppe og ruller mig bagefter ind i dynen.
"Lover du?" siger jeg, med en snottet mussestemme, han kigger mig dybt i øjnene og nikker "jeg lover" svare han og fletter sine fingre ind i mine.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now