14<3

2K 25 4
                                    

3 DAGAR SENARE.

Zoes perspektiv

Its friday bitches.

"ZOEEEE" ropade mamma och bara så där kom in i mitt rum??? Okej.
"Ja" suckade jag surt.
"Du och Ethan ska ju till mormor och morfar i helgen" började mamma. Jag himlade med ögonen. Förstå mig inte fel men jag gillar inte när folk säger vad jag ska göra. Eller du vet.
"Och nu visar det sig att Ethan inte ska med eftersom Rasmus (våran kusin), blev sjuk så ethan ville inte följa med och jag vet ju att mormor saknar dig så mycket så hon vill jätte gärna att du kommer men hon sa att du kunde ta med en vän om du ville" sa mamma. En vän? Åh ja tack. Tack om jag hade varit med Hailey. Men nej. Inte det inte.
"Okej men jag kollar i skolan om nån vill följa med annats åker jag väl själv antar jag" säger jag. Mamma ler och avlägsnar sedan från mitt rum. Jag kliver sedan sakta upp ur sängen och tar av mig min hoodie jag har på mig och sov i och sätter på mig en annan hoodie. Nathans hoodie. Den är ganska skön eller något. Annars skulle jag väl inte använda den.

"Ethaaaan" gnällde jag utan andledning. Idag känner jag för att gnälla det är bara en sån dag idag.
"Idiot" suckade ethan. Jag och ethan har på senaste tiden glidit ännu mer isär än någonsin. Helt ärligt kanske jag inte pratat med honom på en vecka eller något. Kan vara överdrivet men nästan.
"Kan du snälla skjutsa mig" sa jag med min "gulligaste" överdrivna röst. Myyyys.
"Okej då" sa ethan och flinade mot mig. Han hade inte flinat åt mig på en vecka den saken är säker.
"Tack så mycket kära broder" sa jag och rusade upp på mitt rum.

Varför, undrar ni då. Jo därför att jag ville ju såklart ha med min mobil toker. Sen rusade jag ner igen.

När jag går in i skolan på väg till mitt skåp letar jag efter en skymt av mina så kallade vänner. Men ingenstans ser jag dom. Så jag går till lektionen och ser ingen av de 6 långa männen någon gång förens vid lunchen.

"Heeeej" säger jag och sätter mig ner bredvid Anthony. Men innan jag hann säga så avbröt Andrew mig och sa:
"Varför har du alltid hoodie på dig? Jag har fan inte sett dig i något annat än hoodie på typ de här månaden du gått här eller vad det är" säger han.
"Vadå vad vill du se mig i då?!" Flinade jag. Alla andra skrattade och flinade. Hur man nu gör det på samma gång.

Sen harklade jag mig och sa:
"Vad gör alla i helgen?" Frågade jag
"Imorgon alltså" påpekade Andrew jag himlade med ögonen bara.
"det är ju fest sa vi ju i måndags" sa jason. Juste festen. Ejuw.
"Ska ALLA gå på den?" Frågade jag och vände mig mot Zack. Zack, Jaden, jason och Andrew nickade men inte Anthony.
"Anthony?" Frågade jag. Liksom varför ska inte han gå?
"Mamma fyller år" sa han och flinade. Sen vände jag mig långsamt emot Nathan. Vars hoodie jag just nu har på mig. Han glor på mig redan innan.

"Naaaathaaaan" börjar jag med den snällaste rösten jag kan få till. Han drar upp sina tröjärmar och jag ser att han har båda två scrunchiesarna jag gav honom. Jag blir fucking VARM i kroppen?!?!?!?!?!?!?!?!?!? VAD HÄNDER MED MIG???
"Zoeeeeeeeeeeee" säger Nathan.
"Jag ska till mormor och morfar idag men ethan skulle med men sen blev vår kusin sjuk så då vill inte ethan komma med och då behöver jag åka själv om inte någon kommer men eftersom jag inte har några vänner så frågar jag dig nu om DU vill följa med" sa jag och log.
"Klart som fan jag ska med" flinar Nathan.
"Olala" säger jason och flinar.
"SOM EN VÄN" ryter jag tillbaka.
"Friendzonad" skrattar Anthony. Fuckheads.

Så Nathan ska följa med mig till mormor och morfar? Oj oj. Wtf ew.

Efter skolan fick jag fucking åka buss hem. Värsta jag någonsin varit med om. Aldrig aldrig igen. Nu undrar ni säkert varför jag fick åka buss. Jo därför att Nathan skulle hem och packa och sen åka hem till mig för att hämta mig och köra oss två till mormor och morfar nu när Nathan ändå har körkort. Ejuw.

Jag packade 4 hoodies för kväll morgon och dag. Två mjukisbyxor och ett par träningsbyxor inte för att jag skulle träna eller något men bara för att det är skönt. Om någon nu undrade vad jag packar packade jag också även min fina tandborste med munkar på.

Och sen så ringde det misslyckade abortförsöket aka Nathan på dörren. Men min kära moder hann öppna innan jag bästa jag hann. Nerifrån gallen hörde jag nu en över exalterad moder och en överdriven Nathan.
"NATHAN ÅH VA KUL ATT DU VILLE FÖLJA MED ZOE" sa mamma och sen sa hon lite lägre fast jag hörde ändå.
"Hon har ju lite svårt att få vänner förstår då" och det var där jag rusade ner och avbröt deras hemska samtal.

Nathan såg mig och log. Jag log inte tillbaka. Jag har väl för i helvete inte svårt att få vänner  vafan. Don't be fucking rude.
"Hej Zoe" säger Nathan och drar in mig (motvilligt) i en kram. Eller okej kanske inte motvilligt. Jag menar hans kramar är typ mysiga. Ejuw. Jag sa inte det där. Hejdå.

Jag och Nathan bajs satte oss i hans bil.

"Zoe...."
"Nathan?" Sa jag.
"jag..." börjar han.

Datum: 29 juli & 30 juli & 31 juli 2019

since 99'Where stories live. Discover now