25

1.6K 21 0
                                    

Hej och välkomna till Zoe varit deprimerad i 1 vecka i sträck. Skoja, jag har bara varit sur som vanligt och trött som in i helvete. Men jag har gått till skolan I ALLA FALL trots mina försök att förklara för mamma att jag är livsfarligt sjuk och måste stanna hemma. Men hon bryr sig nog inte för hon bara tvingade i väg mig till skolan och sa att om jag inte gick dit skulle jag behöva vara snäll emot ethan och göra exakt som han ville hela veckan. Det hade INTE jag klarat av.

"ZOE VI SAKNADE DIG" ropade Jaden när jag och Cynthia kom från andra lektionen idag. Men grejen är ju att jag var borta i en dag för typ en vecka sen och nu har jag varit på en dum lektion. Jag vara himlade med ögonen åt honom och gav Nathan en kram. Som den fortfarande kärleksfulla flickvännen jag är.

Och juste inte för att någon av er har behörighet av den här informationen men jag och Nathan har varit tillsammans i nästan en månad. Ingen bryr sig.

"Zoe baby det är träning ikväll" sa Nathan. Som  om ZoEbAbY skulle bry sig.
"Och?" Säger jag som den dryga 9 åringen jag är.
"Du ska följa med" säger Nathan som om det var den mest självklara saken i hela världen. Vilket det utan är.
"Tyvärr jag är väldigt upptagen hela den här veckan" säger jag. Väldigt bra ursäkt om du frågar mig.
"Nej du följer med jag har redan pratat med din mamma" säger Nathan. Han är så jobbig. Varför har han pratat med min mamma? För han ät jobbig som sagt.

"Men Cynthia du får också följa med då!!" Säger jag.
"Kan inte chelsea fyller år idag" säger Cynthia. Chelsea är då Cynthias 1 år äldre syster som förövrigt ser EXAKT ut som Cynthia. Kinda scared.
"Nej men ååååh!!! Jag vill inte sitta själv och kolla på när ni bara jagar en boll" säger jag och suckar.
"Vi kan kolla på film och äta godis efteråt" säger Nathan och liksom MUTAR MIG! VEM TROR HAN ATT HAN ÄR EGENTLIGEN?!?! Jag blänger väldigt surt emot honom.
"Okej då" säger jag och suckar. Nathan bara flinar åt mig. Bitch.

Så TYVÄRR efter skolan följer jag med Nathan, Jaden, Anthony, Zack, Jason och Andrew till deras tråkiga träning. Men tyvärr så kan jag inte göra något åt det eftersom Nathan är 18 och myndig. Jag är 15 och inte myndig. Ejuw.

Jag blir inskickad SJÄLV till tränings hallen eller vad det heter och satte mig stelt på en bänk högt upp och långt bort. För jag har hört att om man för en hockey puck i huvudet dör man. Det vill vi inte att det ska hända idag. Eller hur?

Efter typ 15 minuter av mig enbart ligga ner på bänken i den kalla ishallen och kolla upp i taket för jag inte är som alla bitchar som är beroende av min mobil och använder den när jag har tråkigt. Quirky teen✌🏻. I alla fall så kommer hela det där laget ut på plan och börjar spela. Nathan har nummero 14, Anthony har nummer 21 och Zack har nummer 9. Sen har jag helt glömt bort vad de andra har men ingen bryr sig ändå.

De tränar och håller på och ska jag vara helt ärlig så är det fan mysigt när jag sitter där i tystnad och bara kollar i kylan så här i juni.

När träningen är slut möts vi alla vänner utanför hallen.
"Så var det så tråkigt som du hade trott?" Frågade Jaden och flinade. Jag hade tänkt att säga att det va lite mysigt MEN nu när han sa så tänker jag inte säga min riktiga åsikt.
"Kallt som fan, Nathan ge mig din tröja" säger jag och Nathan utan protester tar av sig din hoodie och när han drar av den så där över huvudet följer hans T-shirt under med så man ser han förjävla vältränade mage. FUUUUCK. Va han ska vara snygg då.

"Sluta stirra jag blir obekväm" säger Nathan och flinar och ger mig sedan hans hoodie. Jag mumlar "jag stirrade inte" och sen sätter på mig hans hoodie över min hoodie. Sån är jag. Lager på lager. Men när man suttit i kyla i typ 2 timmar är det faktiskt okej. Eller hur?!??.

Vi sätter oss i bilen och Nathan kör hem alla som sitter i bilen vilket är Andrew, Zack och Jason, jag och Nathan då.

"Vad vill du se för film då??" Frågade Nathan när vi kommit hem till mig och lagt oss ner i min säng.
"Vad vill du se?" Frågade Jag.
"Dååå vill jag se Grease" sa Nathan och flinade.
"Ååååh är du lite känslosam baby" sa jag retsamt. Ingen aning vart jag fick känslosam från Grease men men. Alla frågor har inte svar.
Nathan bara puttar på mitt ansikte.

Han sätter på filmen och vi börjar kolla. Nathan och jag är bäst och imiterar Danny och Sandy  ett flertal gånger. Här kommer några exempel:
"That's cool baby, you know how it is, rockin' and rollin' and what not" säger Nathan och flinar.
"Danny?" säger jag med en fånig röst.
"that's my name don't wear it out" säger Nathan.
"What's the matter with you?" Säger jag återigen med den fåniga imitations rösten.
"What's the matter with me, baby, what's the matter with you?" Säger Nathan och ler mot mig.

Ett till exempel:
"I'm so glad that Tom is such a simple person"
"Simples right, too bad his brain is in his biceps"
"Jealous are you?"
"Jealous? Common sandy don't make me laugh ha ha ha" säger Nathan med ett sexigt flin.

Goals literal goals.
Chills literal chills.



Datum: 12 augusti

since 99'Where stories live. Discover now