19

1.9K 23 3
                                    

Tyvärr eftersom att jag var så full av allt som jag hade blivit hälld på av Nathan behövde jag gå mer i isvattnet och skölja av mig igen. Och när jag kom tillbaka upp så flinade ALLA åt mig.

"Vad?" Sa jag irriterat. Det här med att alla ska flina varje sekund gör mig bara lite galen.
"Ditt hår älskling" sa Anthony och flinade.
"Vad är det med det då?" Sa jag.
"Det är så uhm.. sexigt" svarade Anthony. Då kastade Nathan en handduk på Anthonys huvud. Missfostret kastade MIN handduk så jag fick fortsätta frysa. Vilken iDiOt. Så eftersom snäll som jag är gick jag och satte min blöta röv i Nathans knä. Oturligt nog så brydde han sig inte ens utan la bara armarna om mig och jag blev sur.

"Jävlar vilket par" säger Andrew och flinar.
"Vi-" börjar jag men blir SOM VANLIGT avbruten av bajs Nathan.
"Jag vet" säger han och flinar malligt. Åh vilken idiot. Då börjar alla våra fula kompisar skrika och hålla på så där som killar gör du vet:) irriterande jobbigt bara. 

Sen så kysser idioten Nathan mig vilket får alla bara att skrika ännu mer.
"Du är så ful och jobbig" muttrar jag vänd mot Nathan.
"Du är så sexig med ditt hår så där lockigt" säger han och lutar sitt huvud emot mig. Och då kommer jag på varför de andra hade flinat åt mig , jo för att mitt hår blir JÄTTE lockigt när det blivit blött. Då sätter jag på mig Nathans hoodie igen och drar luvan över huvudet.

Alla bestämde att vi skulle äta på stranden så Zack, jaden, Andrew och Jason gick till affären. Och jag, Nathan och Anthony satt kvar.

"Så hur länge har ni hållit på?" Frågar han och flinar emot oss. För er information sitter jag fortfarande i Nathans knä.
"Hållit på?" Säger jag och kollar undrandes på honom.
"Ja ni vet" säger Anthony och flinar ännu mer.
"Om det är att ha sex och sånt du menar har vi inte haft det" säger Nathan och flinar. Och Anthony ser på riktigt jäävligt förvånad ut.

"Men du fuckar dom ju först" säger Anthony och jag känner hur Nathan stelar till. Jag bryr mig inte ens.
"Håll käften, Zoe är annorlunda" muttrar Nathan. Jag vänder mig emot honom med huvudet.
"Och på vilket sätt är jag annorlunda? För att jag är mycket fulare eller?" Säger jag PÅ SKÄMT men låter så seriös jag bara kan och försöker att inte flina.
"Zoe du vet att det inte var så jag menade, nej du är världens sexigaste, vackraste människa, ingen med humor som dig. Du är verkligen inte som andra för du är helt jävla fantastisk" säger Nathan UTAN att flina.
"Nathan" sa jag och satte min hand på hans bröst. HAHHA
"jag skämtade herregud" sa jag sen och skrattade.
"Ditt skratt är så jävla underbart. Skratta mer" sa Nathan bara och jag himlade med ögonen åt honom.

Sen kommer alla tillbaka med maten. Korv. Ejuw.
De tänder på grillen som vi nu förflyttat oss till och det börjar typ skymma ute. SÅ DET ÄR SÅ MYSIGT. Okej. Vi förstår.

Jag sätter mig mellan Jaden och Jason eftersom Nathan är så blöt av att jag suttit i hans knä. Nathan ser lite sårad ut när jag går men inget mer med det. Alla människor börjar snacka om när hockey säsongen drar igång. För tydligen körde de inte i mars-april det här året för deras tränare var sjukskriven eller något jag fattade inte, eller jag menar att jag inte lyssnade. Men vad jag hörde kom han tillbaka typ den 30 maj Eller något. Vilket jag inte hade en endaste aning om.

"Men nu när du och Nathan är tillsammans måste ju du följa med på träningar" säger Jaden. Nathan ler och kollar hoppfullt mot mig.
"Asså du förstår jag är ganska upptagen" säger jag. En väldigt bra bortförklaring.
"Med att sova om man får gissa eller?" Flinar jason. Och jag nickar.
"Seriöst Zoe du måste följa med" säger Anthony
"Men vafan ska jag göra där? Sitta och glo i en iskall ishall?" Säger jag och blänger på alla.
"Stötta din pojkvän och dina snygga bästa vänner" säger Andrew och flinar. Jaja. Jaden och Zack är i alla fall snygga. Skoja. Hahha.

Efter att alla killar ätit 5 äckliga korvar medans jag åt 1 så var vi klara och började packa i hop.
"Här Nathan" sa jag och drog av mig min hoodie. Eller oops jag menar att jag drog av mig Nathans hoodie som förövrigt är jävligt blöt.
"Behåll den baby" sa han.
"Nej tack den är ju blöt" sa jag.
"Jaja då får du den när den är torr" säger han. Jag bara himlar med ögonen åt honom. Sen byter alla om.

När vi sitter i bilen igen på väg för att lämna av Andrew och Anthony säger idioten Andrew:
"Zoe det är första gången vi såg dig utan hoodie" sa han och flinade. Jag hade TYVÄRR blivit beordrad att sitta där bak tillsammans med Anthony så att Andrew fick sitta fram. Hans förklaring var att "jag är mycket längre och du är så liten". Men vafan Anthony är LÄNGRE än honom.
"Det var även sista om ni tvingar mig att sitta och kolla på era hockey matcher" muttrar jag. För vadå. När det snart är sommar ska man väl inte hålla sig i kylan eller? Då blir man ju kall.
"Och om du flörtar med min flickvän igen är det sista gången du ser Andrew" sa Nathan från ratten. Andrew och jag kollade på varandra och flinade. Vilken liten bitch Nathan är. Men ska jag vara ärlig. Blev jag VARM i kroppen av att han sa "flickvän".

Och jag har bara en fråga.
VAD HAR HÄNT MED MIG???

"Ska du sova hos mig inatt eller baby?" Frågar Nathan när han lämnat av de kära Andrew och Anthony. Jag suckar.
"men kära nån, jag kommer inte ha någon plats i garderoben om vi ska sova hos varandra hela tiden. Nej tack jag sover nog själv i natt" säger jag. Nathan ser sårad ut i en sekund men sen flinar han som han alltid gör. Sen ger han mig en kyss innan jag hoppar ur bilen och tar mina badkläder.
"Då hämtar jag dig imorgon innan skolan då baby" sa han. Jag nickar och går in.

Juste skolan. Imorgon. Ska vi slå vad om att Tiffany kommer slå mig? För det tror jag nämligen. Jag slänger mina blöta badkläder i vardagsrummet och

"Hej älskling!!" Säger mamma som kommer ut från sitt lilla målar rum full med färg i ansiktet.
"Hej moder" sa jag och suckade.
"Vad är det??!!" Frågade hon och kom fram till mig.
"Inget" sa jag och log. För jag vet ju inte varför jag suckade. Ibland bara gör man saker utan att man vet varför.
"Så du och Nathan är tillsammans alltså?!!!" Sa mamma glatt. ASSÅ WTF JAG BLIR PÅ RIKTIGT RÄDD OM HON SKA LÄSA MINA TANKAR EN ENDA GÅNG TILL. Hur kan hon veta det?........ mormor.
"Mormor eller hur?" Sa jag surt. Mamma nickade bara glatt.
"Det är så härligt att du är med någon som får dig att må bra älskling!!" Sa mamma. Okej? Glad? Snarare irriterad.
"Njaaaa" börjar jag men mamma avbryter mig.
"Jag ser hur du alltid har ett litet litet leende på läpparna när du är med honom och hur du alltid använder hans hoodies" säger mamma. Asså omg. Rädda mig?  
"Godnatt" säger jag och flinar innan jag går upp till mitt rum.

Sen byter jag om till min sov hoodie som kanske kanske kan vara Nathans:) oops. Men den är skön. Ingen bryr sig. Sen lägger jag mig i min super sköna säng och somnar.

Snark
Snark
Snark.

Nu kanske ni tror att jag snarkar men det gör jag inte:)




Datum: 3 augusti 2019

since 99'Where stories live. Discover now