38

1.3K 20 1
                                    

Skolan började idag och jag blev redan sen. Hade det varit förra året hade Nathan gått i 2an men nu går han i 3an och det betyder att han har några jävla sär dagar eller något som han börjar mycket senare än alla som inte är treor. Eller i alla fall. Att inte Nathan skickade upp mig för att skjutsa mig till skolan, eller ethan som inte gick i skolan längre eller mamma som börjat jobba jätte tidigt var inte så bra eftersom jag va vaken till 3 inatt och kollade upp i taket och vaknade klockan 10. Vilket betydde att vi börjat för 1 och en halvtimme sen. Aj aj. Men på riktigt VEM BÖRJAR TIDIGT FÖRSTA DAGEN I SKOLAN??? EGENTLIGEN??

Jag kände inte någon större stress så jag tog den tid jag behövde med att äta, och klä på mig. Passade även på att göra ingenting i 5 minuter innan jag insåg att klockan va 11. Vilket betydde att jag nu var ännu mer sen. Men sen kom jag ju på att Nathan skulle börja halv 12 så då kunde han ju lika gärna åka nu så inte jag komma ÄNNU MER FÖRSENT.

"Din idiot varför är du hemma fortfarande" flinade Nathan när jag satt i hans bil på väg till skolan.
"Kände för att ta det lite lugnt" säger jag och flinar tillbaka. Nathan släpper handen med ena ratten och lägger den på mitt lår. Av mig får han en bitchblick. Wtffffff.

"Lycka till" säger Nathan innan vi skils åt för våra separata klasser.

"Aha Ms Parker sen första dagen???" Säger Mr Willows.
"Va spelar det för roll du blir ändå betald" fnyser jag och sätter mig på min gamla plats. Eller den jag hade före sommaren alltså. Alla flinade när jag gick där. Förmodligen åt min kommenterar. För jag är så jävla rolig.

"Psssst" något eller jag menar någon pekar på mig bakifrån. Jag vände mig om och ser en kille vars ansikte jag känner igen fast verkligen inte kan sätta fingret på vem det är. Eller så har jag ingen aning om vet det är och människan är helt ny. Japp så var det nog.
"Vad?" Frågar jag och låter lite drygare ön vad jag hade tänkt.
"Jag bara undra om du har en penna" sa han försiktigt. Han va fan ganska söt. Ish blont hår, väldigt fina ögon och ögonbryn. Jawline. Inte snyggare än Nathan såklart MEN... skoja.
Jag höjde ena ögonbrynet och kollade lite på honom. Sen kom jag på att han va ny så han kunde ju inte veta.
"Ser jag ut som en som har en penna?" Frågade jag lite skämtsamt.
"Nae men du ser ut som en jag ser min framtid med" sa han och fick ett flin på läpparna. Jag flinade stort tillbaka. Vilken liten kuk hahahahha.
"Wow snyggt där" sa jag och fortsatte flina.
"Damien" sa han och sträckte fram handen emot mig. Han satt bakom mig så jag fick vända min rygg på ett sätt som en människas kropp ska vändas på.
"Zoe" sa jag. Resten av lektionen var min rygg helt vänd på fel sätt och vi pratade. Mr Willows bryr sig inte om oss och vad vi gör. Jävligt skön är han.

När lektionen var slut, eller lektion och lektion det var bara en massa information. Vi hade lunch nu. Hela skolan hade lunch nu och sen slutade jag !!! Damien följde mig till mitt skåp helt sådär som om vi kände varandra. Vilket jag inte tror vi gjorde. Han va också jävligt skön. Inte skönare än mig då MEN...
"vart är ditt skåp då?" Frågade jag efter jag slängt in mina böcker och låst skåpet. Vår skola är lite CP så man har skåpet man fick i början av skolan resten av sin skoltid. Så liksom jag kommer ha samma skåp till trean.
"Där borta men jag har inga saker och om du ville visa mig runt är det lugnt för jag har redan hittat allt under riden du inte var här" flinar han. Jag flinade också.
"Vill du sitta med mig och mina vänner på lunchen?" Frågade jag som den snälla jag är. Damien nickade.

"HEY GUYS" ropade jag när vi kom och satte oss vid det gamla vanliga bordet. Damien satte sig bredvid mig och Nathan var inte vid bordet än.
"HEY ZOE" ropade jaden och Andrew tillbaka.
"Vem är du?" Frågade Zack och spände ögonen i Damien.
"Det är damien en kille från min klass" svarar jag innan han har fått en chans att svara. 🤭. Alla hälsar på honom och presenterar sig och då kommer Nathan och sätter sig på andra sidan av mig.
"Cynthia är du redan-" började Nathan innan han såg att det inte var Cynthia utan någon annan (ledtråd: damien). Då märkte jag hur nära jag och damien satt bredvid varandra och Nathan spände käkarna.
"Vem är du?" Frågade han sammanbitet.
"Damien" svarar han.
"Från min klass" säger jag och sätter min hand på Nathans kind så han inte skulle känna sig hotad. För damine är snygg. Nathan kanske är för gammal nu. Men damien är min ålder.

jag SKOJADE OCKSEJ!!!!!!!!! Jag älskar Nathan ingen annan. Mamma ibland. Cynthia också men men.

Då drog Nathan mig instick sig och viskade i mitt öra.
"Har du sagt att du har en pojkvän för jag tror inte han fattar det" sa Nathan. Jag drog mig bara bort i från avundsjuka Nathan och blängde snabbt på honom innan jag insåg hur snygg han va så jag kollade bort i stället.

"Varför har man aldrig sett dig här förut?" Frågade Jaden till Damien.
"Jag flyttade hit" svarade han och tog ett bett på sin mat. Jag hade inte ätit den om jag va han. Men men.
"Varför?" Frågade Jason. Är det här någon form av utfrågnings program eller vadå?
"Min kusin går här, mamma dog så pappa tyckte det va bra om jag skulle kunna gå i samma skola som henne" sa Damien. Först trodde jag han menade att han skulle gå i samma skola som sin pappa men sen kom jag på att nej. Så dum kan jag inte vara egentligen.
"Vad heter din kusin?" Frågade Zach.
"Hailey Edwards" säger Damien. Ett sus går egendom bordet och alla vänder blickarna emot mig.
"Va vadå?" Frågar damien.
"Hon är en falsk bitch" säger jag. Damien flinar innan han säger:
"Som om inte jag vet det". Alla skrattar.


Datum: 14 september

since 99'Where stories live. Discover now