47

1.2K 16 4
                                    


"NATHAAAN" ropade Zoe och kom springandes i korridoren med ett stort papper i handen. Först kastade hon sig om halsen om mig sen så släppte hon och kollade bara allvarligt på mig.
"Jo du det är så här att jag bara kom gåendes här i korridoren och gissa vad jag ser? Jo en lapp" säger Zoe och slänger upp det stora pappret i mitt ansikte.
"jag ser inte" säger jag och drar bort pappret från ansiktet och läser på lappen.

Talangjakt. Nej. Hjärtat. Nej. Jag sjöng två gånger kanske för HENNE. Ingen annan. För hon är den enda som faktiskt betyder något för mig så där mycket.

"Nej" svarade jag. Zoe såg genast besviken ut. Jag tog mina armar om hennes axlar men hon försökte skaka av sig dom.
"Varför?" Frågade hon bestämt.
"För jag inte vill" svarade jag. Då himlade Zoe med ögonen att jag trodde att hennes fina blå ögon aldrig skulle synas igen.
"Men-" började hon innan Anthony och Jaden anslöt upp sig bredvid mig.

"Vad händer, har ni inget bra ställe att ha sex på?" Frågade Jaden och flinade. Han drog i ett perfekt håll för mig att slå honom i magen. Han böjde sig och höll sig för magen och hostade lite över direkt. Men jag flinar bara tillbaka åt honom.
"Jo Nathan tänker inte vara med i talangjakten" muttrade Zoe med blicken vänd mot Andrew nu som också anslutit sig till oss.
"Talangjakt?!" Skrattade Andrew.
"Den här lilla gubben har inte så mycket talang förutom att hångla" sa Andrew sen. Zoe höjde ögonbrynet och såg lite misstänksam ut. Sexig som alltid.
"Så du och Nathan har hånglat?" Frågade Zoe och höll sig för skratt.
"Nej det va inte så jag menade idiot" muttrade Andrew.
"Fast det va så du sa" sa Zoe.
"Nej-" sa Andrew.
"Du sa att Nathan inte har någon talang förutom att hångla vilket betyder att du måste veta att han är bra på det" sa Zoe. Och log sen för sig själv belåtet.
"Så hur vet du att han är bra" sa Andrew för att försöka byta samtalsämne. Eller för att låta smart vilket han inte är.
"Men ja jävla idiot jag är hans flickvän" röt Zoe. Då gick jag fram till henne och la armarna om henne igen.
"Ja det är du"
"Bra nu ska du vara med på det där va?" Frågade Zoe hoppfullt.
"nej" sa jag och suckade medans jag släppte henne lite men inte helt. Då kom Cynthia som ett skott och drog snabbt Zoe iväg med sig. Jag blev chokad av det snabba som just hänt.

De ställde sig lite längre bort och snackade lite. Jag, Jaden, Anthony, Jason och Andrew stod och glodde på dom. Jag glodde på Zoe, Anthony förmodligen på Cynthia, Jaden, Jason och Andrew förmodligen på båda två. För det är såna dom är. Zack har jag ingen som helt aning om vart han är. Efter ytterligare några minuter kom Zoe och Cynthia tillbaka. De båda såg lite skyldiga ut men Zoe flinade mest.
"Hej" säger Zoe bara och flinar.
"Hej baby" sa jag och flinade tillbaka.

Efter det gick Zoe och Cynthia till sin lektion och vi andra till vår lektion. Matte. Prov. En sak som man kanske inte skulle kunna tro om mig är att jag är A-elev. 🤭. A i det flesta i alla fall så här för att skryta.

Vid lunch satt vi vid det gamla vanliga bordet och åt. Eller alla utom Zoe åt. Hon äter väldigt lite på sista tiden. Liksom frukost äter hon aldrig men lunchen hoppar hon över och eftersom jag inte ätit med henne på ett tag vilket det fan ska bli ändring på så vet jag inte om hon inte äter mycket till kvällsmat heller. Fast skulle inte Anthony märka det i så fall? Eller är han för upptagen med Cynthia.

Jag kollade mot Zoe. Hennes blå färgade hår hängde perfekt lockigt på hennes axlar. Hennes sidprofil. Även den helt perfekt. Hennes små fräknar gör att hon ser så jävla gullig ut. Och bara wow. Kan fortfarande inte tänka så här efter 6 månader att hon är min. Wow. Alldeles för bra för mig.

Utan att ens kolla på mig sa Zoe sammanbitet till mig:
"Sluta glo på mig"
"Nej" sa jag och la mitt huvud på hennes axel.
"Ååååh" suckade Jason. Både jag och Zoe ryckte till lite av att det va han som sa det. Jag kollade frågande på honom.
"Jag vill också vara sådär kära som ni är i varandra" sa han. Dom orden trodde man INTE skulle NÅGONSIN komma från Jasons mun. Han är inte direkt den reltionstypen. Inte för han är ful eller jo han är ju ful men, jag menar tjejer är ju efter honom. Men han har haft sex med hela skolan ungefär. Han hade en tjej en gång i somras men vad som hände med henne vet ja fan.
"Synd" sa Zoe och såg medlidsamt på jason.
"Ja nu blir det lite tråkigt, med Zoe och Nathan tillsammans, Cynthia och Anthony, snart går ni  på dubbel dejter och bjuder inte med oss så vi blev helt ensamma" sa Jaden.
"För att glädja dig Jaden så har jag och Nathan aldrig varit på en dejt" sa Zoe. Och det va sant nu när jag tänker efter. Vi har aldrig varit ute på en så kallad dejt. Inte vad normala skulle klassa som en i alla fall.
Alla kollade chokade på oss.
"varför???" Frågade Zack.
"Vi är ändå alltid med varandra så det spelar väl ingen roll?" Sa Zoe och vände sig lite emot mig.
"Kanske men..." sa jason.
Sen blev det en diskussion om varför vi aldrig varit på en riktig dejt. Men ärligt vet jag inte.

Men kanske...




LÄSSSSS!!!!
Datum: 4 oktober 2019

Okej lyssna snälla jo än så länge har jag skrivit att Zoe är 15 år men fyller 16 i december osv. Alltså är hon 03a men jag har tänkt väldigt mycket på det och jo det är lite knäppt eftersom då är det 3 år oftast mellan Zoe och Nathan och det känns lite för mycket för dom liksom. Sen så känns Zoe så fruktansvärt ung när jag skriver att hon är 15 och Nathan 18.
Så jag har ändrat min tankeställning och göra Zoe till en 02 vilket betyder att det bara är 1 åtskillnad mellan Zoe och Nathan. Vilket känns lite bättre. SÅ ALLTSÅ GÅR ZOE I TVÅAN just nu och är 16 år men fyller 17. Nathan är fortfarande 18 och i 3an.

Hoppas ni fattar hahah. <3

since 99'Where stories live. Discover now