40

1.4K 21 2
                                    

Det regnade imorse när Nathan och jag åkte till skolan OCH DET REGNAR FORTFARANDE. Vilket egentligen inte är så konstigt eftersom jag varit i skolan i 10 minuter. INTE SEN IDAG!!!! WOHOOOO!!!!! Jag och Nathan följde varandra till våra skåp för att sedan skiljas åt och gå till våra informations lektioner om skoljoggen innan vi skulle springa. Skoljogg är ett jävligt fult namn MEN VAD SKA JAG ANNARS SÄGA LIKSOM???!?!

"Ahaaa Ms Parker inte sen idag ser jag!!" Säger Mrs Adams när jag kliver in på lektionen SOM INTE BÖRJAT ÄN!!! Jag flinar innan jag går emot min bänk och sätter mig bredvid Damien och Cynthia, men Cynthia är ju fortfarande borta den lilla skit ungen så ingen sitter på den högra sidan av mig. I ALLA FALL på vägen till min bänk gör Sam och Hampus en såndär sjöman kapten gest emot mig och flinar. De två är då killar från min klass om du inte kommer ihåg.

"Tjena Danne" säger jag och flinar mot Damien. Danne ejuw.
"Tjena Zollan" säger damien och jag dör för hur hemskt det lät.
"Vem sitter där?" Frågar han sen och pekar på min andra sidan. Cynthias plats alltså.
"Cynthia" säger jag utan att tänka på att han inte vet vem det är. OCH JAG VET OCKSÅ ATT DET E LITE KNÄPPT HUR cynthia kan sitta där när hon inte varit i skolan än fast vi bara varit i skolan i 2 dagar. Men sånt är det. Platser är platser. Om ni fattar vad jag menar.
"Vem e det?" Frågar han.
"Åh jaha bara min bästaste älskade vän" säger jag och flinar, damien flinar tillbaka och sen börjar Mrs Adams snacka om hur långt vi ska springa osv. MEN JAG TÄNKER INTE SPRINGA. Jag tänker gå.

Helt plötsligt så knackar det på dörren.
"Åh juste!!" Säger Mrs Adams innan hon öppnar dörren och in kommer en tjej som ser helt fantastisk fin ut. Men hon ser också ut som någon som Tiffany skulle vara vän med. Eller ha som slav/träl, du bestämmer själv.
"Ja allihopa det här är Arielle Rosé, hon är ny som ni kanske ser och ja" säger Mrs Adams. Sä jävla skön. "Och ja" hahahahha. Inte kul. Jag vill bli full.

"Arielle du kan sätta dig kanske bredvid Zoe där!" Säger Mrs Adams och pekar på mig. Hon nickar och på vägen till min bänk busvisslar Axel åt henne. Jag flinar lite. Hon vänder sig till honom och ger honom fingret högt. Jag flinar ännu mer. Henne gillar jag.

"Arielle" säger hon och sträcker fram handen emot mig.
"Zoe, och bögen bakom mig är Damien" flinar jag och lutar mig bakåt så att hon ska kunna se damien. Arielle ler lite svagt mot honom och hans ansikte är RÖTT.

Efter det så fick vi börja gå ut till den regniga  skolgården. Både arielle och damien försvann men eftersom Nathan e förjävligt lång kunde jag se honom på mils avstånd. Jag vinkade när jag närmade mig. För jag var redan DYGN BLÖT så blöt att jag inte kunde bli mer blöt. Nathan vinkade glatt tillbaka.

"Hej baby" säger Nathan och drar in mig i sina armar. Jag skakar av hur frusen jag är.
"Hej Zoe" säger Anthony, Zack och jason i kör.
"Hej guys" säger jag. Jag ser då att JADEN OCH ANDREW HAR ETT PARAPLY SÅ JAG FLYR FRÅN NATHAN OCH STÄLLER MIG MED JADEN. För jag vill inte dö av frysen het. men Nathan kom efter så det va inte så mycket till att fly.
"Vem är det där?!" Frågade Zack och pekade mot en folkmassa.
"Vem?" Frågade jag.
"Hon!!" Säger Zack. Och pekar och jag ser då att det är Arielle han pekar på.
"Jaha hon började idag, Arielle" säger jag. Jag ser att Zacks ögon lyser upp. Ett hjärtekrossad offer. Stackars henne om hon är lika dum som alla andra tjejer utom jag och cynthia. Det hoppas jag inte för hon verkade jävligt skön. Men med tanke på hur röd damien va i ansiktet när hon kom hoppas jag att dom blir tillsammans. Damien och Arielle alltså.

Vi hade bara stått där ute i regnet med hela skolan i typ 20 minuter utan att något hade ens börjat.
"Men du Zoe, när kommer cynthia hem?" Frågade Anthony lite nervöst.
"nästa vecka" säger jag och flinar Anthony suckar ljudlöst. Han gillar henne så mycket. Åh juste han ska få tvillingar!!!!!!!! Eller han och tilja ska få tvillingar. Jaja

"PÅ ERA PLATSER FÄRDIGA GÅ" skriker idrottsläkaren som jag inte har någon aning om vad han heter för jag brukar inte va med på idrotten så ofta för det är tråkigt as fuck. I alla fall alla som är bra börjar springa vilket är väldigt några. Men damien, jason, Zack och Andrew sprang i alla fall. Jag och Nathan fick låna jadens paraply så Anthony och jaden fick gå under samma paraply. För det regnade som in i helvete.

Vi gick där i lugn och ro med Nathans arm runt mig och jag gnällandes för hur jobbigt det är att gåååååå. Men tyvärr var jag för blöt enligt Nathan att bära på hans rygg. Vi pratade vi fyra om allt. Mest om att Anthony kommer ha ett helvete när tvillingarna kommer. Jag ska inte ljuga när jag säger att jag verkligen önskar att cynthia va här som jag kunde gå med och prata om hennes kärleks problem. För jag har inga roliga kärleks problem. För jag har Nathan och allt med honom är helt perfekt.

"Juste Zoe hur fan går det i hop med att du är halv italienare?" Frågar Anthony och flinar. Jag himlar med ögonen och flinar jag med.
"Det är en bra fråga min vän" säger jag och flinar. Anthony ger mig en knuff så att jag nästan trillar in i Nathan så att han nästan halkar. Men det hände inte EFTERSOM NATHAN ÄR PERFEKT OCH INTE KAN GÖRA MISSTAG.

"Åh men hur går det med Zacks pappa i fängelset?" Frågar jag efter ett tag av små snack. Det blir lite tyst. Zacks pappa är oskyldigt dömd för mord men har varit inne k häktet i typ 6 månader utan att få ett klar täcken hur länge han ska stanna där. Jag tycker SÅ SYND om både Zacks pappa och Zack. Hans pappa va en väldigt härlig människa. Eller ja han lever ju fortfarande så han är ju fortfarande en väldigt härlig människa.
"Han har fått 3 år" säger jaden.
"Nae, fyfan stackare" säger jag innan jag säger snabbt:
"men han lever fortfarande och kunde fått längre" för att muntra upp stämningen på något sätt som inte funkade.
"ja förresten Zoe vart är din pappa jag har aldrig sett honom någonsin av alla gånger vi varit hos dig!" Säger Anthony. Jag kan inte klandra honom att fråga. Jag har inte sagt till någon förutom Cynthia, Hailey och Nathan. Jag vet inte varför jag inte sagt men liksom det finns inget dom kan göra åt det så det spelar ingen roll om jag säger det eller inte.
Nathan tar min hand hårt och ska precis säga något innan jag säger:
"Han finns inte längre" säger jag. Anthony och jaden stannar.
"VA?!?" Utbrister dom.
"Vänta som i...." börjar jaden och jag nickar.
"Åh herregud förlåt oss så mycket hjärtat" säger Anthony och de båda ger mig en väldigt varm kram.

VET NI VEM SOM VANN SPRING GREJEN????!!!!!!???? JO FUCKING DAMIEN!!! Vilken kung. Asså herregud. Jag e stolt.



Datum: 21 september 2019

since 99'Where stories live. Discover now