41

1.2K 23 2
                                    

Tydligen utan att jag fick veta det hade mamma och hennes pojkvän gjort slut typ dagen efter skolan hade börjat. Men hon har inte sagt något till mig om det förens idag. 2 veckor efter. Vilket är lite skumt. Eller okej det är jävligt skumt.

Vet ni vad som också är jävligt skumt? Jo att cynthia inte visar lika mycket intresse i Anthony längre. Jag tycker så synd om honom. Han tycker så mycket om cynthia. Men jag har inte hunnit prata med henne om det. Vet inte varför för jag är med henne varje dag i skolan. Men men. Ibland glömmer man förstår ni.

Arielle och Damien är så söta tillsammans. De verkar lite kära. Men vad vet jag. Ingenting. Aja.

"ZOE KOM NER" skrek mamma helt ifrån ingenstans och jag hoppade till. Dels gör att jag redan var där nere i vardagsrummet och för att hur högt hon kunde skrika. Jag traskade lugnt ut till köket och fick mig en chock när jag såg vilka som var där inne. Anthony, hans syster Samantha och deras pappa. Wtf. Och sen ethan och mamma såklart. Jag och Anthony kollade på varandra precis lika förvånade. Eller ja han visste ju att jag bodde här men kanske inte vad som skulle hända. Jag va lite rädd. Vad hade vi gjort nu kände jag då.

Mamma och jack (anthonys pappa) tog båda en  djup suck och mamma började sedan:
"Jo ethan och Zoe ni vet ju att jag har haft ganska svårt att dejta andra människor sen leonardo gick bort, jag har dejtat 2 andra människor på de här 7 åren. Men nu är det tid för mig att få ett långvarigt förhållande" sa hon.
"Jag och Emma är tillsammans" sa Jack helt plötsligt och tog mammas hand. Jag stelnade till. Sen ville jag börja skratta för hur jävla skevt det lät. JACK OCH MAMMA????? Anthonys pappa som skällde på oss för vi var för högljudda och sen började skratta åt oss istället? Han och mamma?????? Wtf. Life's crazy. Jag kollade emot ethan. Han såg helt neutral ut typ som om han redan visste. Vilket skulle vara orättvist om han gjorde. Samantha, Anthonys lilla syster som är 13 hade tårar i ögonen. Anthony flinade bara. Som alltid alltså.

Mamma kollade lite oroligt mot Samantha. Hon å andra sidan var alldeles tårögd och såg ut att kunna börja gråta när som helst. Och precis när jag tänkt klart rusar hon ut från köket och smäller igen ytterdörren. Jack släpper då mammas hand och ser lite besvärat emot mig, Ethan och Anthony. Då ler Anthony och sätter armen runt mina axlar och säger:
"Fan va kul Zoe att vi ska bli syskon". Jag ler tillbaka och flinar. Mamma och Jack ler emot oss väldigt tacksamt. Men sen fattar jag ju inte pronomenet med Samantha. Jag menar vi ska ju inte flytta ihop eller något. Mamma och Jack har typ bara varit tillsammans i typ 2 veckor eller något jag vet inte.

"nej men vad säger ni barn ska jag dra och köpa lite mat medans Jack hämtar Samantha?!" Säger mamma och flinar. Jack nickar och går sedan ut. Ethan försvinner. HAN SÄGER INGENTING LÄNGRE LIKSOM WTFFFFFF. SÅ JÄVLA SKUMT.

"EY ETHAN VARFÖR SNACKAR DU INTE MED MIG LÄNGRE" skrek jag. Ethan stannade om vände sig om och flinade innan han sa:
"Jag går till mitt rum Hejdå Fuck face" säger han. Jag skrattar högt. De där kommentarerna hade jag saknat från honom.

När Ethan gått så det bara är jag mamma och Anthony kvar i köket frågar mamma:
"Är ni verkligen okej med det här? Mellan mig och din pappa?" Frågar hon.
"Klart som fan, vem vill inte vara syskon med legenden Carter?" säger jag och flinar mot mamma. Anthony nickar i en visan att han håller med mig. Mamma kommer fram och ger mig en puss på pannan. Sen går jag och Anthony till vardagsrummet och börjar kolla på tv. Vill ni gissa vilken serie? Nehe tänkte väl det. I alla fall. THAT 70s' SHOW BABY. Anthony protesterar men då påminner jag honom att det är min tv och om det ska funka att vi ska vara syskon så måste han lyssna på mig. Då mumlade han på skämt: "stackars Hudson som måste stå ut med dig". Jag skrattar.

Efter typ en timme kommer Samantha tyst och sätter sig bredvid Anthony i soffan. Inte lätt att vara tonåring. Okej det är typ vara 2 egentligen 3 års skillnad på oss men men. I alla fall. Hon är väldigt röd runt ögonen och det syns att hon gråtit för fullt. Eller så har hon bara rökt Marijuana vem vet med tonåringar nu för tiden egentligen? Anthony och jag flinar lite åt henne men inte så att hon kan se det. Såklart.

Vi alla sitter vid matbordet och äter SUSCHI!!!! Åååååååååh va gott. Det är min favorit mat till alla som undrar. Vi pratade om lite allt. Samantha frågade jävligt mycket om mig och Nathan. Jag skrattade. På tal om Nathan så har han ringt 7 gånger men jag låtsades som om jag inte såg. Skoja!!! Jag ringde upp och sa "jag låtsas som om jag inte bryr mig, skoja men jag kan inte prata nu är med Anthony hejdå älskar dig" sa jag och la på innan han hann säga något.

Det va ganska dumt att jag gjorde det..




Datum: 23-24 september 2019
💕💖💓💞💗💗💓💝

since 99'Where stories live. Discover now