27

1.6K 21 4
                                    

"Men lilla du vad är det" sa mamma som kom ner till vardagsrummet där jag låg och tjöt.
"Inget" sa jag och rusade snabbt upp på mitt rum.

Hur gärna jag än ville att jag skulle vara ledsen på ett konstigt sätt så var jag fan nog mer arg. Liksom han avbröt mig sjuttio gånger. Jag hann inte säga vad jag skulle säga och så blev han arg.

Och nu jävlar blev jag arg. Jag drog ut min byrå där det ligger hoodies. En av de fem lådorna hoodies jag har. I alla fall 5/7 hoodies som får plats i lådan är Nathans så jag slet upp dom argt för att markera för alla hur arg jag var sen letade jag reda på mer Nathan hoodies kollade mig sen i spegeln för att se den stökiga människan som stod framför mig (mig själv) och sen inte bry mig utan ta på mig mina skor och gå med 8 hoodies i famnen.

För varje steg jag tog blev jag ännu mer lite argare på honom. Usch. Och ännu mer ledsen. Så många minnen. Fuck. Jag älskar honom så mycket. Men är Zoe arg så är hon. Nästan som när man är full. Jag vet inte vad jag gör.

När jag var framme vid äcklets hus knackade jag hårt på i hopp om att kanske hans mamma skulle öppna så skulle jag berätta att hennes son är ett kräk. Men tyvärr öppnade inte Kira utan Nathan.

Först blev han förvånad när han såg att det var jag men sen såg han lite besvärad ut. Han har 100% säkert en tjej uppe på hans rum.

"Här är dina vidriga hoodies" sa jag och kastade dom på honom. Återigen såg han överraskad ut.
"Du kunde behållt dom" sa Nathan lite tyst.
"Nej fy varför skulle jag vilja det" snäste jag.
"Jag vet väl inte" sa Nathan. Å herregud va han spelar oskyldig. Fyfan. Å herregud va snygg han är.
"Är det någon däruppe eller?!" Sa jag. När Nathan för 2 gången kollat emot trappan. Han kliade sig på nacken och sa sedan:
"Naeeeeee".
"Jag tror inte på dig" sa jag och trängde mig sedan förbi in och upp i trappan. Hur mycket jag än hoppades att det INTE skulle vara någon där inne skulle jag inte bli förvånad. Han hade väl inte sprungit upp efter mig om det inte hade varit någon.

Han ställde sig för dörren.
"Blunda" sa han. Det var någon där inne. Men av någon lustig anledning så blundade jag. Jag hörde hur dörren öppnades och Nathan ledde mig in.

Sen så sa han:
"Öppna" och jag öppnade ögonen. Egentligen har jag absolut ingen aning vad jag hade förväntat mig. En tjej eller vadå. Men jag blev rätt så chockad.

"GRATTIS PÅ TRE MÅNADER BABY" sa Nathan och kramade om mig hårt. Som om det innan aldrig någonsin hade hänt. (A/n: JAG VET ATT TID SAKEN ÄR HELT FUCKED OCH ATT DOM BLEV TILLSAMMANS I MAJ OCH NU ÄR DET JUNI MEN SKIT I DET OKEJ)

Nathan hade då ställt upp med en massa ljus och BYGGT EN FUCKING KOJA VID SIN SÄNG. När jag berättar för dig att jag höll på att dö. Så höll jag på att dö.

"MEN WTF" tjöt jag och för fjärde gången bara idag så kommer tårarna igen. Vad är det för fel på mig? Massor.
"Det var därför jag har varit borta så mycket eller inte varit med dig i alla fall, förlåt att jag ljög och gjorde så att DU GICK hela vägen hit bara för att lämna mina hoodies tillbaka" sa Nathan. Och fy fan vad jag skämdes. Jag var så arg på honom och han hade gjort DET HÄR för mig!!?!??? ÅÅÅÅÅÅÅH VA JAG HATAR MIG SJÄLV.
"Men va så du låtsades bara göra slut med mig eller vadå?!" Sa jag och torkade en tår från mitt öga.
"Men det är väl klart hur fan skulle jag kunna göra slut med dig som är helt jävla perfekt utan att döda mig själv?" Sa Nathan belåtet. Oj.

Jag kryper in till koj-sängen och lägger mig ner i Nathans fantastiska säng. Nathan kommer och lägger sig väldigt nära mig. Vi ligger bara där, våra ansikten 3 cm från varandra och jag bara kollar in i hans ögon. Hans perfekta bruna ögon. Herregud. Va. Jag. Älskar. Honom.

Så lät det minsann inte för 1 timme sen.

Nathan sätter sina händer på mina kinder och kysser mig. Självklart kysser jag tillbaka men men. Jag känner hur han ler.

Efter ett tag blir kyssarna mer och mer slarviga. Och ja.

MEN INGET SEX HÄR INTE NEJ NEJ. Om det var det du trodde din lilla snusiks. Fyfan va vidrigt ord. Ejuw.

"Jag älskar dig så mycket Zoe" sa Nathan och lutade sig emot mitt huvud.
"Jag kanske kan säga tillbaka imorgon. När jag inte är sur på dig för att du praktiskt taget bara gjorde slut med mig" sa jag och vände bort huvudet lite.
"Du litar ju inte på mig" sa Nathan och flinade.
"Nej men vafan när jag inte sett dig på ett väldigt långt tag som är föredetta fuckboy eller fortfarande fuckboy men vi får hoppas att du inte fuckar någon annan längre, så är det väl klart" sa jag skämtsamt. Nathan flinar åt mig och tar sedan sina armar under min midja och andra armen över och drar in mig intill sig. Så han liksom kramar mig, if u wanted to know.
"Du hur skulle jag kunna fucka någon annan när jag har dig" viskade Nathan i mitt öra och flinade.

EJUWWWWWWWWWWWWWWW.

Men på något sätt ändå så helt plötsligt flög det kläder omkring. Och ja du förstår.
"Är du säker" sa Nathan.
"Ja" sa jag.

Och där får ni inte veta mer för jag själv blir lite äcklad. Men ledtråd till vad som hände: 6.








Datum: 16 augusti 2019

Förlåt jag hatar mig själv
Förresten TILL ALLA SOM INTE FATTAT MEN NÄR JAG SKRIVER DATUMEN ÄR DET DATUMET JAG SOM SKRIVER HAR SKRIVIT DET PÅ OCH INTE ZOE OKEJ. Och det som skrivs under datumet är det JAG som skriver. Liksom författaren. Ingen bryr sig hejdå.
och återigen förlåt att de hade sex. jag är också äcklad men någon gång skulle det väl hända ändå.

since 99'Where stories live. Discover now