51🙂

1.3K 14 6
                                    

"Cynthia vi går på fest" viskade jag på lektionen. Enda gången typ när inte Nathan kan höra mig. Tyvärr finns det andra som kan.
"Vadå?!?" Sa Sam otyst.
"Tyst" väste jag då Mr Williams kollade snabbt emot oss.
"Var?" Frågade cynthia.
"Det borde du väl veta" sa jag. Hon kollade bara förvånat på mig.
"Hur??" Sa hon.
"Äsch vill du med eller inte?" Suckar jag.
"Jag vill med" sa Sam. Men vi brydde oss inte om honom.
"Klart jag vill, Nathan då?" Frågar cynthia.
"Han sa att jag inte skulle dricka så han struntar vi i" säger jag. Cynthia nickar och ler. Jag ler tillbaka. That's my motherfucking bestie.
"Men hallå!!! Jag då?!??" Utbrast Sam. Men jag och cynthia fortsätter låtsas som om han inte är där. Då hänger Damien in.
"Vad händer?" Frågar han.
"Zoe och Cynthia ska på fest och dricka sig fulla" säger Sam. Jag vill slå honom men han finns ju inte såååå det skulle bara förstöra.
"Fan va kul hos vem?" Frågar Damien.
"Vet inte cynthia ska fråga Filip och dem 03orna som vi träffade i förrgår eller när det var" svarade jag. Då kom Mr Williams fram och spände ögonen i oss alla.

"Vad pratar ni om då?!" Frågar han högt.
"Zoe är gravid" sa Cynthia snabbt. Jag stelnade till. Alla stelnade till. Men cynthia flinade bara. Sen började jag också flina. Fan också, Hailey går ju i vår klass, hon kommer tro att jag är det och så kommer hon säga det till Tiffany och sen kommer det gå rykten om att jag är gravid. VILKET JAG INTE ÄR!!! Jag kan ärligt erkänna att jag blödde genom på sängen för 4 dagar sen. Men det finns inget man kan göra åt det. Fan va kul om Nathan tror att det är sant.
"Är du...?" Frågade Mr Williams lite obekvämt.
Jag flinade stort och nickade. Allas ögon var jääävligt stora. Och alla va också väldigt chockade. Mr Williams harklade sig lite och gick sedan till sitt bord med nedsänkt huvud.

"Är du på riktigt?!??" Nästan skrek Arielle. Jag blängde bara på henne innan jag sa:
"Men nej vafan tror du" suckade jag.
"Varför sa du det då?! Nu kommer det bli jävliga rykten!!" Säger Diego en kille som sitter lite längre bort.
"Därför jag gillar uppmärksamhet" skämtade jag. Och kastade sen en snabb blick på Hailey. Hennes ögon var fulla av hat, men också något mer. Jag säger bara en sak. Hon kommer vara singel för resten av sitt liv. Tea.
"Okej alla vi kan ta en 30 minuters rast!!" Säger Mr Williams besvärat.
"Men vi slutar om en halvtimme" säger Frida en annan tjej.
"Precis" säger Mr Williams och sätter sig tungt ner. Stackarn. Alla tjoade (alla utom jag då, inte för att jag inte var glad utan för jag inte uttrycker glädje i skolan).
"Tack som fan Zoe!!" Säger många innan de rusar iväg. Jag flinar. Jag är bara bäst.

När jag sedan går i korridoren SJÄLV för de andra bara försvann. Och det läskiga är att det finns inte en enda kotte ute i korridorerna och det är liksom lunch vilket är väldigt konstigt. Men så kommer Tiffany gåendes. Hon LER emot mig vilket är väldigt konstigt för att vara hon. Rent ut sagt sällsynt. Henne har jag sett flina emot mig eller hånskratta. Jag tar inte illa upp för den delen av hjärnan hon har kvar är lillhjärnan, det är därför hon ser. Men hjärndelen där man tänker eller vad hjärnan nu gör den är trasig och har inte fungerat sen 2001 då hon föddes. För tro det eller ej men Tiffany är lika gammal som Nathan. Hon är säkerligen som Danielle Cohn= ljuger om sin ålder... eller??

"Zoe!!" ropar Tiffany. Ropat hade hon inte behövt då jag var väldigt nära henne redan men jag vände mig om mot hennes håll och då kom hon fram. Väldigt nära mitt ansikte. Min instinkt sa att jag skulle slå henne innan hon slog mig men någonting stoppade mig då hon först öppnade sin mun.
"Jag vet att du är gravid, och jag vet att det inte är din lilla pojkvän som är pappan, du fattar va att jag kan förstöra ert förhållande med bara en mening" sa Tiffany och flinade äckligt. Jag tog ett steg bort från henne innan hon skulle smitta av sig av sina hjärndöda celler till mig.
"Du fattar va att jag kan förstöra ditt liv med bara en mening? Och förresten vem kommer Nathan tro på egentligen? Tjejen som alltid slår ner hans flickvän och är hjärndöd, eller hans flickvän... HMMMMMMMMM" sa jag så lugnt jag bara kunde. Jävligt nära på att slå ner äcklet ska jag säga er. Tiffany blinkade frustrerat emot mig och slängde sen snabbt med hennes hår innan hon stormade bort ifrån korridoren. Hailey, Miranda och Addison blängde de också snabbt på mig innan de rusade efter Tiffany.

since 99'Where stories live. Discover now