69😏😏

984 15 6
                                    

*2 veckor tidigare*

Cynthias perspektiv

Jag vaknar på morgonen i ett ljust rum. I ett ljust rum som jag inte känner igen, jag kollar runt omkring mig och ser en kille. En svart hårig kille. Inte blond. Inte Anthony. Jag är naken.

Sakta börjar jag få panik och komma ihåg gårdagen. Jag hade sex med en annan kille för att jag tyckte det va jobbigt med Anthonys BARN?!!? Wtf är det för fel på mig. Kräks.

Jag visste att det va fel, och ändå gjorde jag det. Vad fan ska jag göra nu. Jag va inte ens full. Han va inte ens full. Båda va fullt nyktra, ändå gjorde vi det.

Jag drar täcket omkring kroppen och börjar leta efter mina underkläder. Killen som ligger kvar i sängen och sover är en barndomskompis. En familjekompis. Helvete.

Hittar mina kläder och drar snabbt på mig dom samt resten av mina kläder och rusar sedan snabbt ut ur huset. Väl ute går jag tills jag kommer till en park. Tar snabbt upp min mobil och ringer.

Telefon samtal:
"Hallå?"
Anthonys attraktiva morgonröst hörs i andra änden på luren. Klockan är bara 8 men de är jullov så han sover ändå, ja inte nu längre menmen.
"Anthony-"
börjar jag men min röst bryts och tårarna väller fram.
"Cynthia??!"
"Förlåt"
mumlar jag
"Vad har hänt???!!!"
Anthony låter nu väldigt orolig.
"Jag- jag låg med en kille"
piper jag men försöker ändå ha så stadig röst som möjligt.
"DU VA VADÅ?! Nej du skämtar!!" Han är arg. Jag förstår, jag hade också varit det.
"Förlåt"
kvider jag.
"Åh herregud"
skriker Anthony in i luren innan han lägger på.

Allt är verkligen mitt fel. Va an är det för fel på mig, där har jag slarvat bort mitt livs kärlek. Fuck mig.

*"nutid"*

Sams perspektiv
"Va ska vi inte sitta med dom?" Frågar jag när både zoe och cynthia svänger bort till ett bord nästan längs bort från Nathans bord.
"Nae" säger Cynthia och Zoe samtidigt och rycker på axlarna. Sen kollar de på varandra och flinar.
"Har de hänt något mellan er två eller?" Frågar Elias och syftar på Zoe och Nathan.
"Nae inte direkt, men alla dom e så jobbiga" svarar Zoe och ler.

Hennes leende är så fint. Hennes hår är så vackert, hennes fräknar är Så fruktansvärt attraktiva, hela hon är attraktiv. Men allt det försöker jag int tänka på.  Jag VET mycket väl att hon och Nathan är tillsammans och väldigt glada för deras skull, men samtidigt har jag tyvärr fortfarande ett stort Crush på Zoe om man säger så.  Dock nöjer jag mig mycket väl med att bara vara vän med henne. Då får man liksom allt förutom det sexuella liksom.

Även fast Zoe sa att allt va fine mellan henne och Nathan fattade till och med jag att allt inte va fine. Ända sen Zoe började här så har de inte lämnat varandras sida ens en enda gång. Förutom när de gjorde slut och Zoe blev helt galen, men då va jag itne i skolan så det märkte jag aldrig av. Man kan säga att jag tog en välförtjänt semester.

"Okej men säg det till Nathan då för han glor jävligt argt emot oss" säger Elias och syftar på att Nathan just nu sitter och blänger emot oss, som han tror att vi inte märker men det gör vi verkligen. Men Zoe bara himlar med ögonen. Så vi släpper det och börjar prata om det periodiska talsystemet eller något.

"Hur går det med dig och Anthony då?" Frågar jag vänd emot Cynthia. Hon suckar djupt innan hon svarar och till och med Zoe ser förvånad ut.
"Vi har...... vi har gjort slut" mumlar hon och kollar skamset ner i bordet. Zoe nästan flyger upp från stolen av chock.
"VA? SEN NÄR???" Skriker hon och för att hon ska sluta skola förmodligen tar Elias tag i hennes arm och gör så hon sätter sig ner igen. Men hon ser lika chockad ut.
"hur länge sen? Typ nyss eller?" Frågar jag. Cynthia skakar på huvudet.
"2 veckor sen" mumlar hon igen utan att möta någons blick. Hennes ansikte är nästan rött av rodnad. Jag tycker synd om henne, hon och Anthony va väldigt söta tillsammans.
"TVÅ VECKOR??!!!" Utbrister Zoe högt igen.

Uppmärksamheten i matsalen har nu förflyttats till vårt bord och alla glor nyfiket på oss. Zoe märker det och slutar gapa så jävla högt.

"Jag lever med lögnare, jag BOR med Anthony och bor nästan med dig men ingen av er har sagt något??!!!" Väser Zoe.
"VÄNTA VA?! BOR du med Anthony? På vilket sätt då?" Frågar jag. Verkar vara mer än vad jag trodde som jag missat. Är dom tillsammans nu också eller vadå? Jag sneglar lite på cynthia hon ler lite tacksamt åt mig för att jag lyckades byta samtalsämne.
"Oj oj oj va du har missat Sam, jo min kära mor blev kär i Anthonys far och sen flyttade alla anthonys familj hem till oss och nu bor dom där" säger Zoe malligt. Hon verkar stolt över det av någon skum anledning.
"med hans mamma också??" Frågar jag och flinar lite åt min egna kommentar.
"Men såklart inte, hon kastade ut hela familjen" fortsätter Zoe.
"Har han många syskon?"
"1, men mamma is pregnant igen" flinar hon. Elias och jag kollar återigen chockat på henne.
"Jävlar va många barn det blir i Parker hushållet då" påpekar jag.
"Ja liksom det räcker herregud" säger Zoe. Men sen vänder hon sig till Cynthia igen.

"Varför gjorde ni slut?"
"Växte ifrån... varandra?"
"På riktigt det där låter bara kefft"
"Okej då..." mumlar Cynthia, hennes ögon är nu blanka.



Datum: 13 augusti 2020

since 99'Where stories live. Discover now