72

705 14 17
                                    

Zoes perspektiv

Jag plingar på dörren till Elias. Visst, kanske nu är det egentligen inte en sån bra idé eftersom Nathan trodde att jag va otrogen mot honom med Elias VILKET JAG ALDRIG VAR men han va otrogen så då är det nog okej för mig om jag PRATAR med Elias.

"Herregud är du okej??" Utbrister Elias när han öppnar dörren och ser att jag har stortjutit. Lite pinsamt men nu har jag en rikigt bra anledning. Det som är annorlunda frpn fen hör gången när vi gjorde slut är att jag inte saknar honom, eller asså jag vill inte ha tillbaka honom. Jag grät för hur fucking arg jag va plus att han lät oss ha sex även fast han nyss knullat en annan brud.

Elias drar in mig i sin famn och jag är två centimeter från att börja gråta igen men jag stoppar mig själv och drar ifrån. Jag kollar upp på honom.
"Jag är så fucking långt man kan komma från okej Elias" mumlar jag men känner tårarna komma igen. Elias stryker med sin hand över mitt hår.

Elias drar ifrån kramen jag tar ett steg bak ut till trappan igen. Men Elias knuffar in mig löst in till hallen medans han stänger ytterdörren bakom mig. Sen tar han min hand och leder mig till hans sovrum.
"Vill du prata?" Frågar han försiktigt medans han sätter sig på fåtöljen i hans rum och jag lägger mig i sängen och stirrar upp i taket.
"Jag vill, men jag vet inte vad jag ska säga" mumlar jag.
"Säg inget då" säger Elias och kommer och lägger sig bredvid mig med en decimeters mellanrum mellan oss och kollar även han upp i taket. Sen bara ligger vi där i kanske flera timmar känns det som i alla fall utan att säga något och bara glo upp i taket. Men känslan av att jag ändå fortfarande hade Elias, som jag kunde lita på och prata med om jag ville gjorde så det kändes lite bättre.

"Hungrig?" Frågar Elias
Jag skakar på huvudet och sätter mig upp i sängen desamma gör Elias.
"Mår du bra?" Frågar han sen. Jag börjar med att nicka, men sen känner jag tårarna komma så jag skakar på huvudet istället. Elias sträcker ut sina armar emot mig och jag lutar mig in i hans famn.

Datum: 14 augusti

Vad säger ni? Zoe och Elias eller Zoe och Nathan.

Har bra planer för Elias o henne dock

since 99'Where stories live. Discover now