39

1.3K 18 1
                                    

Nathans perspektiv
"Juste på tal om henne vart fan är hon?" Frågar Zoe
"Vem? Hailey?" Frågade Damien. Zoe och han satt lite för nära igen. Han verkade tro att Zoe va singel. Fyfan. Så för att "markera mitt revir" la jag min hand på hennes lår. Hon brydde sig inte. Och damien kollade inte ens.
"Hon är väl någonstans" säger Damien.
"Jag såg henne imorse när du inte va här än" sa han sen.
"Alltså inte för att jag vill vara med henne men jag bara undrade" förklarar Zoe sig själv.
"Hon har pratat mycket om dig Zoe" säger damien och vänder sig till Zoe. Jag spänner mina käkar.
"Dåliga saker?" Frågar Zoe
"Nej, hon sa att du va en jätte bra person" börjar damien.

Efter lunchen gick jag, damien, jaden, jason, Zack och Andrew och lämnade våra tallrikar. Damien för övrigt va typ lika lång som mig. Han gick fram till mig och sa:
"EY Nathan"
Jag vände mig om.
"Du vet att jag redan vet att du och Zoe är tillsammans, hon berättade jätte mycket om dig på lektionen förut och sen så är jag inte intresserad av henne" säger Damien. Jag flinar åt hur jävla dum jag är.
"Fuck förlåt mig bro, jag e dum i huvudet" sa jag och sen blev det ett handslag.

Zoes perspektiv
Efter lunch slutade ju vi, MEN DET BÖRJADE REGNA AS FUCK. Och jag blev jätte blöt. Nathan och mina vänner bara försvann tillsammans med Damien. Vilket sög för NU BEHÖVDE JAG GÅ HEM. För jag har inget äckligt busskort så fuck off.

Så jag började gå hemåt i regn stormen. OCH JAG VET LIKSOM INTE VART ALLA TOG VÄGEN. Förmodligen försvann de väl på något kul skit som treor har eller något men jag vEtefan.

Jag hade ingen jacka, inget paraply, bara en hoodie och byxor. Jag va kall som FAN SKA JAG SÄGA. Jag försökte ta upp min mobil för att ringa mamma och tvinga henne hämta mig men jag fick inte upp min mobil eftersom mina fingrar hade böjt sig av kylan.

Till slut efter kanske 20 minuter av mig gåendes ensam i stormen som nu blåst upp till en RIKTIG STORM, hörde jag en bil tuta bakom mig så jag vände mig hastigt om men tyvärr ville inte mina fötter stanna kvar på marken, jag halkade och trillade med röven rätt i en vattenpöl. LUCKY ME. Bilen tvärnitade och jag blev uppdragen. Av några armar som jag väldigt väl kände igen. Nathan!!!

"Baby" flinade han lite när vi satt i bilen.
"Idiot" fnös jag. Jag va DYGNSUR. Nathan verkade inte se det förens jag nämnde att jag va dygnsur.
"Jaha" sa han och drog av sig sin hoodie. OCH HAN HADE INGET UNDER. AHHHHHHHHHHHH. Wow. Svimmar snart. Inte likt mig. Men på riktigt. Fyfan va han är snygg. I alla fall, han gav hoodien till mig och jag drog av mig min blöta hoodie och drog på mig Nathans hoodie. Som för övrigt luktar så jävla gott. Ooo.

Nathan kollade väldigt länge på mig. Och juste vi hade inte börjat köra än.
"Vaaad?" Stönade jag. Inte för jag inte hade kollat på honom typ 20 sekunder sen ett bra tag..
"Du är så jävla vacker Zoe" sa han och böjde sig fram och våra läppar möttes.

"Åh och juste det är skoljogg imorgon" sa Nathan när han drog ifrån och flinade. Att röra på sig är inte min starkaste sida.
"FUUUUCK" sa jag. Sen började Nathan köra. När vi började närma oss mitt hus frågade han om jag ville hem eller hem till honom. Självklart så ville jag ju hem till honom. Så han fortsatte köra.

"Jag tror inte mamma är hemma" ropade Nathan för att överrösta regnet och blåsten när vi sprang hand i hand från uppfarten till huset. Jag svarade inte för han skulle inte höra, eller skulle han inte bry sig, eller så visste jag bara inte vad jag skulle säga.

Nathan öppnade dörren och vi steg snabbt in. Så kall som jag var nu hade jag börjat skaka. Då stack Kira upp framför oss i hallen.
"MEN KÄRA NÅGON NI ÄR JU DYGNSURA!!" Utbrast hon. Innan någon av oss ens hade hunnit svara sa hon:
"Klä av er era kläder så lägger jag in dom i torktumlaren och byt om, Zoe du kan låna Nathans kläder, som jag ser att du redan gjort!!" Beordrade Kira med ett litet flin på läpparna efter sin sista mening. Vi gjorde som hon sa, såklart klädde vi inte av oss så där mitt i hallen utan vi gick upp på Nathans rum och bytte om.
Sen hämtade Kira våra blöta kläder och försvann lika fort som hon hade kommit upp i hallen förut.
Vi kröp ner i Nathans säng.

Jag älskar Nathans rum så mycket. Det luktar han. Det är SÅ HIMLA MYSIGT. Där inne vill jag dö. Nathan la sin arm om mig och jag lutade mitt huvud mot hans bröst. Sen tog jag hand andra hand som inte var runt mig och tog den i min.
"Du är ju jätte kall" påpekade Nathan och tog ett hårdare grepp om min hand innan han gick upp från sången och släppte min hand.
"Neeej vart ska du" sa jag men istället för att följa med kröp jag mer ihop i sängen för att värma mig själv. Men bajs Nathan svarade inte utan bara försvann. Efter några minuter kom han tillbaka med typ 4 täcken och ett fat med kakor på. That's my guy bitches.

Han la täckena över mig och la sin dator och sen kakorna ovanpå innan han också kröp ner i sängen bredvid mig. Jag trycke mig närmare honom eftersom på något sätt va han JÄTTE VARM. Åh han luktar så gott. Då tog han båda sina armar och la runt mig och pussade mig på hårbotten.

Sen kollade vi film. Eller Nathan kollade film. Jag åt upp alla kakor och sen somnade jag.

Snark
Snark
Snark
Snark

HAHAHHA gick ni på det enkla skämtet IGEN??? För jag snarkar inte. Tror jag inte i alla fall. Men sov jo det gjorde jag.


Datum: 14,15 & 21 september!!!

since 99'Where stories live. Discover now