16

1.9K 26 2
                                    

NATHANS PERSPEKTIV

"Ja Nathan" sa hon och oseriöst lutade sig närmare mig också. Vilket fick mig att bli lite förvånad. Jag menar det har ju bara hänt en gång innan. Ni vet den där gången när hon tryckte bort mitt ansikte. Goda tider det där.
"du är så fin" säger jag.
" Återigen hoppas jag att jag någon dag kan säga detsamma" säger hon och flinar. Jag slår henne löst i huvudet och tar sedan mina armar runt hennes lilla kropp. Återigen till min förvåning så lutade hon sig emot min axel. Men jag känner hur jävla stolt hon var för sin kommentar. 

"Alltså ni är så söta tillsammans" säger Thyra och ler emot oss. Zoe sätter sig då upp och lutar sig över båten och stoppar ner armen i vattnet. På grund av hennes reaktion lägger jag när Thyra kollat bort min hand på Zoes lår.

-

Thyra och William åkte till de där Krister och Lena och jag och Zoe gick av båten och gick förbi en affär eller något.

"Baby vet du vart vi ska?" Frågade jag och log medans jag slingrade min hand till hennes.
"ingen jävla aning" säger Zoe och flinar.
"då låter vi oss ödet föra oss dit vi ska, kanske till och ge dig en knuff så så att du fattar att jag gillar dig" säger jag lite sneaky.

Zoe fryser till och stannar där vi går på den tomma vägen vid ingenstans. Sen kollar jag bak på henne.
"Vad sa du nu?" Frågade hon och såg lite chockad ut.
" att jag gillar dig pucko" sa jag och flinade och gick ett steg bak till henne.
"Jaså" sa Zoe bara och flinade lite hon med.
"Idiot" sa jag och skrattade åt henne.

Efter att tag av gåendes vi klättrade upp på ett berg och satte oss. Solen hade precis börjat gå ner så himlen var alldeles rosa. Jag sneglade på den vackra tjejen som satt bredvid mig. Hennes profil är helt jävla perfekt. Och jag kanske har sagt det här ett par många gånger MEN hon är den vackraste på den här jorden. Wow. Och då kollar hon tillbaka mot mig och återigen dras vi till varandra. Hahaha. Och hennes läppar är mot mina. Jag ler i kyssen.

Fuck ja.

När vi tillslut drog ifrån flinade Zoe emot mig och sa:
"Kanske gillar dig litegrann"
Jag log och drog henne sedan intill mig och hon lutade sitt huvud emot min bröstkorg. Och vi satt bara där i tystad och kollade när solen gick ner.

Efter ett tag så rätade Zoe på sig.
"Du är ganska ful Nathan" sa hon. Jag flinade och knuffade iväg henne och hon skrattade världens finaste skratt.
"jag älskar ditt skratt Zoe" sa jag. Hon bara fortsatte att skratta. Kan betyda att hon inte lyssnade på vad jag sa.

Senare gick jag och Zoe hemåt eller aa åt hållet där Zoes mormor och morfar var.

"Hade ni det kul?" Frågade Thyra när vi satt i båten igen och var på väg hemåt.
"Absolut" sa jag och jag och Zoe kollade på varandra och flinade.

ZOES PERSPEKTIV

Jag kysste Nathan. Eller aa han kysste mig. Eller aa båda kysste aja ingen bryr sig för en miljon.

Vi åt någon form av pasta som mormor lagade. Och mormor tvingade Nathan snacka om sig själv och så. Jag tycker synd om honom. Jag menar jag hade INTE velat prata om mig själv i 3 och en halv timme. Eller okej kanske 20 minuter för sen behövde jag gå på toa och sen helt plötsligt så var ingen kvar i köket.

"Så ska ni sova så där med sängarna ihop eller ska vi hjälpas åt att flytta isär sängarna?" Frågar morfar. Jag kollar på Nathan som redan kollar på mig.
"Vi sover tillsammans eller nåt sånt" sa jag och flinade åt Nathan som såg väldigt nöjd ut. Nathan flinade tillbaka och log.

Mormor och morfar gick och la sig typ halv 9 medans jag och Nathan kollade på film. High school musical 2.

"Gabriella är jävligt gnällig" sa jag när Gabriella började tjuta och sjöng "gotta go my own way". Jag menar varför?
"Nästan som du" sa Nathan och flinade.
"Jag kanske ångar allt snällt jag sagt om dig nu" sa jag hotfullt.
"Som vad till exempel? Liksom vad jag kan minnas har du inte sagt en snäll sak till mig under de här 5 månaderna eller vad de är vi jag känt varandra.
"Jag sa.... att.... ehm... att du har en fin röst?" Sa jag lite undrades. För vafan. Jag tror inte heller jag har sagt något snällt till honom.
"Tack baby" sa han och tog tag i mina kinder så där så att man ser ut som en fisk och kysste mig sen. Jag drog ganska snabbt ifrån och satte mig i ett hörn av soffan.

"Vad var det där bra för?" Sa Nathan lite sårat.
"för du är så fet så jag får inte plats" sa jag retsamt.
"Du är jävligt sexig Zoe" sa han och skrattade. Jag bara flinade.
"Någon dag kommer komplimangen Nathan" sa jag och skrattade.

Sen utav ingen anledning alls så började båda vi skratta så högt att jag höll på att dö. Helt sjukt. Tror seriöst inte jag skrattat så mycket som vi gjorde på typ 3 år.

Jag ramlade ner på golvet från soffan och dunkade i ansiktet i soffbordet och Nathan som brukar vara så jävla orolig bara skrattade ännu mer. Vilket resulterade till att jag började skratta ännu mer jag med där jag låg med mitt brutna huvud. Sen ramlade Nathan OCKSÅ ner på golvet och det började komma tårar ur mina ögon för allt var så fruktansvärt kul.
Sen kom Nathan upp på fötter (fortfarande skrattandes) och skulle dra upp mig men han skrattade så mycket så att han inte orkade dra upp mig så han bara ramlade över mig. Jag dog.

-

När vi efter 2 timmar hade slutat skratta gick vi och borstade tänderna TYVÄRR så tappade jag min tandborste så att den ramlade ner på Nathans tröjärm. Och då förstår du väl att vi återigen började skratta jätte mycket. Det var så kul. Jag ramlade ner på badrumsgolvet och precis då kom mormor in och såg att vi skrattade.
"Jag trodde ju någon dog" sa hon.
"Det gör vi snart" sa Nathan mellan skratt attackerna. Mormor bara skakade på huvudet och gick och la sig igen.

Nathan och jag gick till vårt rum sen och Nathan drog av sig sin tröja och byxor och där stod han i enbart kalsonger (fult ord alert). Även om jag redan sätt honom utan tröja så HJÄLP. MAN KAN JU INTE ENS FÖRKLARA ÅÅÅH. HAN ÄR MUSKLIG I ALLA FALL.

Sedan utan att tänka mig för drog jag av mig mina mjukisbyxor och min hoodie. Sen kom jag på mig själv att stå där i bara underkläder och Nathan kollade på mig. Eller förlåt han GLODDE SÅ JÄVLA HÅRT.
"Du är så fucking jävla snygg" sa Nathan och bet sig i läppen. Jag flinade bara innan jag drog på mig Nathans hoodie som jag alltid sov i.
"Det var första gången du sett mig utan hoodie eller hur?" Sa jag och flinade. Nathan log och kom sen fram och gav mig en kram.
"Ingen är som du älskling" sa han.

Sen la vi oss.

Snark
Snark
Snark
Snark

Det där var återigen jag som demonstrerade att vi somnade.

Nathan är så jävla snygg. Wow.

Datum: 1 augusti 2019







——

FRÅN MIG: MIN KUSIN IMITERADE MIG OCH SA "HEJ JAG HETER LEAH OCH JAG ÄLSKAR VÄNNER (tv-serien) FAST JAG HAR BARA TVÅ"

JAG SKRATTADE JÄTTE HÖGT OCH SEN FATTADE JAG ATT HON MENADE ATT JAG HADE 2 VÄNNER.

since 99'Where stories live. Discover now