73

652 12 5
                                    

Zoes perspektiv

Jag går fram och tillbaka i mitt rum. Det är inte jätte vanligt för mig att gå omkring när jag är stressad, men nu är det en annan sak.

Det har gått 1 månad sen Nathan knullade Hailey. Han har inte varit i skolan en enda gång. OH JAG VET. Jag ska egentligen inte bry mig, han är liksom en äcklig jävla människa. MEN jag kan inte göra något annat än att bry mig. Jag tänker liksom på honom VARJE dag, varje kväll, varje natt. JAG TILL OCH MED DRÖMMER OM HONOM. Vilket äcklar mig lite, för man skulle kunna tro att jag är besatt av honom. Vilket jag inte är alls.

Alltså verkligen inte för att vara sån MEN om cynthia inte hade varit otrogen emot Anthony så tror jag inget av det här skulle hänt. Jag menar, cynthia ville inte vara i närheten av Anthony längre eftersom hon skämdes. Om jag får säga det själv tycker jag att det är lite tvärtom. Han borde inte vilja vara i närheten av henne. Försöker verkligen inte kasta skit emot min bästa vän men otrohet är oförlåtligt..
Och sen är det ju även det med "min försvunne bror" JAG VET. Nej nej ethan är inte borta. Men det visade sig att mamma och pappa har ännu ett barn😋. SÅ ÄNNU EN UNDERBAR MEDLEM I FAMILJEN!!! JAAAA. Nej jag skoja. Men det var typ topp hemligt secret, cynthia vet liksom inte ens om det. Lång historia kort= Mamma och pappa fick ett barn när de va fan skit unga så de adopterade bort honom eller typ i alla fall, han fick ett nytt hem och alla andra levde i o vis het att det fanns en till Parker medlem. 

"Ska du inte till skolan idag?" frågade mamma när hon kom in i mitt rum där jag nu lagt mig ner på sängen helt döendes.
"Helst inte tack" svarar jag och försöker låta sjuk. Men oavsett mina försök genom åren har det ALDRIG fungerat. Jag har alltid behövt gå till skolan i alla fall. Mamma vet inte heller om allt med Nathan, tycker det är bättre att inte säga något med allt det andra som har hänt det här året redan. Dessutom vill jag inte säga något eftersom det finns en risk att vi blir tillsammans igen. Jag menar det här är inte första skandalen jag och Nathan genomgått. I o för sig har det aldrig blivit en otrohets skandal förr. Men jag hatar mig själv för att jag fortfarande är så jävla kär i honom, efter allt han gjort för mig. Det har gått snart ett år sen vi blev tillsammans för första gången. 18 maj 2019. Eller okej, det är två månader kvar, men vem håller koll på tiden liksom, inte jag i alla fall eftersom jag är sen till skolan. IGEN. 

Ännu en dålig sak med allt är att jag inte kan få skjuts till skolan, Ethan har börjat jobba så han tar bilen vid klockan 6 och då har jag inte ens gått upp än. Och Nathan.. ja han är ju liksom försvunnen kan man säga. Anthony har blivit en liten bitch och åkt till skolan utan mig idag, kanske för att jag är sen men det är ju inte mitt fel. Så jag får helt enkelt ta bussen. Åh vad jag älskar att åka buss, med alla sjuka människor på bussen som smittar mig med deras äckliga baciller. 

Jag blippar busskortet och går sedan och sätter mig på en plats i bussen. Den är tom som nästan alltid för ingen tonåring bor där jag bor, bara massa gamla människor. Förut bodde det yngre där men alla var typ 00: or och 99: or så de har nu flyttat hemifrån. Däremot är det en hel del gamlingar på bussen. Jag sätter i mina hörlurar och lutar mig tillbaka. 

"Zoe...?" hör jag någon svagt säga bakom mig. Jag rycker ur lurarna och vänder mig hastigt om, det blir liksom en chock när man hör sitt namn på en buss. Då ser jag Kira. Nathans mamma. Hon ler väldigt ansträngt, hon har förändrats hastigt sen jag sist såg henne. Då var hon solbränd även fast det var vinter, inte en enda rynka i hela hennes ansikte syntes. Men nu, mörka ringar hade uppenbarats under hennes ögon, det såg ut som om hon åldrats 10 år fram på 10 minuter. Något hemskt måste ha hänt. 
"Kira!" Säger jag och försöker att låta som vanligt. Men i hjärnan växer tankarna på att något hänt Nathan, jag ska egentligen inte bry mig, men det går inte att inte bry sig. Även om han är en dick, så älskar jag fortfarande honom med hela mitt hjärta. 

Kira ler återigen ansträngt. "Vad trevligt att se dig igen Zoe, det var så längesen!" Säger hon. Undrar om hon vet att vi har gjort slut..
"jag måste prata med dig" Säger hon innan jag ens hinner svara. Jag nickar som svar och visar åt henne att hon kan sätta sig bredvid mig. 
"Jag vet vad han gjorde mot dig" börjar hon. "Och jag vet att det han gjorde var oförlåtligt, men han behöver dig verkligen Zoe, du är den enda han pratar om, den enda han pratar med, ja sen det hände" 
Jag vet inte ens vad jag ska säga om jag ens ska säga någonting. 
"Ungefär 2 månader sen hittade läkarna...", vad hittade läkarna kom igen kom igen. Kira tar en djup suck och säger sedan "De hittade en stor mängd heroin i Nathans blod, när han blev konfronterad om det erkände han allt och sa att han hållit på sen i november, då ni gjorde slut och du blev inlagd för missbruk och sedan skickad till din mormor" säger hon. 
"Men så.....uhhmmm...mm" börjar jag och känner hur hela jag börjar skaka. Allt det är mitt fel. Två månader sen var det januari, då Cynthia och Anthony gjorde slut och jag och hon började vara med Sam och Elias. Två månader sen fick jag reda på att jag hade en till bror och pratade inte med Nathan på länge. ALLT ÄR MITT FEL. 
"Han har varit i en månad på Rehab för ett 28 dagar program för att bli ren. Jag trodde att han skulle vara som han var förr innan allt hände men den enda skillnaden var att han var drogfri när han kom hem för två veckor sen. Han pratar om dig Zoe, jag vet att du inte vill, och kanske inte mer nu när jag berättat allt det här för dig, men om jag bara skulle kunna få be dig om att prata med honom, bara en gång, sen behöver du aldrig mer ha något med honom att göra.." säger  Kira. Jag nickar långsamt. "
"Klart jag pratar med honom Kira-" hinner jag bara säga innan...

since 99'Where stories live. Discover now