45

1.2K 17 2
                                    

Sam perspektiv

Det är på engelska lektionerna jag och Zoe sitter bredvid varandra. Hon är så fin det är helt sjukt.

Efter att lektionen hade pågått i 20 minuter öppnas dörren och utan att titta dit så säger vår lärare Mr Adams:
"Hej Zoe". Zoe flinar då och går till sin plats bredvid min.

"Tjena Bolton" flinar Zoe och slänger böckerna högt på bordet.
"Tjena parker" säger jag och flinar åt hur högljudd hon är utan att bry sig.

"Okay everyone today we are going to do a english project in groups" sa Mr Adams. Ganska sugig på engelska. Alla suckade för engelska suger och likaså grupper man som man blir i engelskan.
"Får man välja grupper?" Frågade William. Me Adams kollade besvärat på William innan han svarade på svenska:
"Nej jag har redan valt och det borde ni veta vid det här laget att ni aldrig kommer att få välja grupper själva"  säger han. Alla suckar ännu högre. För alla hatar honom i vissa tillfällen. Han tror han är något. Men tyvärr om man är lärare är man INGET.
"Vad är uppgiften då Mr Adams?" Frågade Hailey med en tillgjord flörtig röst och snurrade håret på sitt finger. En liten bitch. Jag kollade mot Zoe som låg med huvudet i bänken men som kollat upp för att himla med ögonen åt hur dum Hailey egentligen är.
"Jo Hailey det ska jag berätta, eftersom jag även är svenska lärare kommer jag baka in svenska och engelska i den här uppgiften som ni kommer göra i grupper av 6 till 7 personer i varje grupp. Ni alla i grupper ska komma överens om ett ämne som ni ska prata om i en podcast som ni ska spela in och sedan visa för mig" sa han. Zoe lyfte snabbt upp sitt fina huvud och log stort emot mig. Att se Zoe le över huvud taget är sällsynt, men att se henne le på EN LEKTION det är pris man borde få om man kan se det. Hennes leende är så fint... alla andra antingen suckade som alltid eller tjoade. Själv var jag väl helt okej med det, det är ju liksom inte jobbigt att prata med ingen alls.

"Men blir det inte jävligt många i en grupp som ska prata samtidigt?" Frågade Emma
"Jo det har jag också tänkt på så för att jag ska kunna få se var och en av era kunskaper på att prata så kommer ni själva I gruppen som JAG valt få dela in er i två sen när ni ska spela in och spela in på olika platser" säger Mr Adams.
Snälla låt mig få vara med Zoe.
"Kommer vi snacka på engelska eller svenska?" Frågade Noelle.
"Det får ni välja" säger han.

"Okej jag kommer bara ropa upp grupperna 1 Gång så lyssna riktigt noga" säger Mr Adams.  Och så börjar han:

"Arielle, chelsea, viktorija, peyton, Brandon och madi ni är grupp 1".
Alla tjejer i den grupper tjuter av lycka.
"chase, Hayden, emile, grayson, noelle och hailey"
  Jag kollar mot hailey som himlar grovt med ögonen. Det där förtjänade hon allt.
"Dylan, William, Jazmine, Alexa, noen och emma"
  Ingen kommentar.
Snälla snälla snälla låt mig vara med Zoe

Zoes perspektiv
Snälla snälla snälla låt mig vara med cynthia. Det är absurt om vi inte blir i samma grupp. Då stämmer jag den här jävel skolan.
"cynthia, Hampus, Jack, brianna, Filip, David och Chloe"
Jag dör. Det är inte sant. Jag och hon blev inte i samma grupp. Jag dör. Fuck. Ånej. Inte min älskade cynthia. Hon kan inte tas ifrån mig. Jag kommer börja gråta. SKOJA I AINT NO FUCKING BITCH. Men jag erkänner att jag kollar till cynthia som flinar åt mig så jag måste inget annat än att flina tillbaka. Hon och David.. eller jag ska nog inte säga.
"Och sista gruppen blir ju då men jag är lite skeptisk mot er alla men det är Zoe, Tyler, Noura, Damien, Diego, Sam och Jason"

Jag och Sam high fivear och jag flinar åt Damien. Jag fattar varför han va skeptisk. Det här kommer inte bli något bra jobb gjort från oss i alla fall. Hailey Bitchblickar mig. Det har det blivit mycket av på sistone.
"Samlas i era grupper nu och börja diskutera ni kan gå härifrån när ni känner er klara" säger Mr Adams.

Jag och alla i min grupp samlas vid ett bord.
"Okej guys vad ska vi snacka om då?" Frågar jag uppspelt. Fan va kul att inte behöva göra ett skit egentligen på lektionerna fram tills man ska spela in. Då blir det bara lite improvisation.
"Ja du bra fråga" säger Jason och dunkar huvudet i bordet.

-Jason är med i Nathans hockey lag han är jävligt skön. Men jag har mina misstankar om att han är 02 och fick gå om en klass för han ser INTE ut att kunna vara 16. Ser nästan ut att vara äldre än Nathan.

"Vad vill ni snacka om då?" Frågade jag sen.
"Ja fan inget tråkigt i alla fall, något som är kul" säger Noura och flinar. Hon är så jävla fin. Och skön. Jag är avundsjuk.
"Nae då ska vi ju inte snacka om skolan i alla fall" flinar jag.  Och alla börjar skratta?? Nej det va inte kul.


Datum: 29-30 september 2019

Ppffffffft
Allt i det här kapitlet är SKEVT SOM FAN.

since 99'Where stories live. Discover now