• 19 •

8.6K 138 0
                                    

Ondertussen is het al woensdag avond. Er is niet veel gebeurd in de tussentijd. Ik heb wel nog een keer koffie gedronken met Stefan, maar het was niet erg bijzonder.

Nathan is nog steeds niet terug van zijn zakenreis en eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg. Het is juist lekker rustig zonder hem. Het waren de drie rustigste dagen tot nu toe, heerlijk.

Ik heb me netjes aangekleed voor het avondje uit met de mensen van werk. Ik draag een zwarte crop top met daaronder een rood/ oranje rokje en bijpassende sieraden. Stefan heeft me het adres van de bar doorgestuurd en het is niet al te ver van mijn huis af. Heerlijk is dat.

Ik ben lopend naar de bar gegaan en eenmaal daar zie ik allemaal nieuwe gezichten. Lauren en Stefan hebben mij zien binnenkomen en roepen meteen mijn naam. Lauren heeft ook haar vriend meegenomen en stelt hem aan mij voor, zijn naam is Max. Ze zien er zo leuk uit samen en ze kijken naar elkaar alsof ze elkaar's wereld zijn. Ze zijn perfect voor elkaar, dat weet ik zonder dat ik ze echt ken.

"Je ziet er leuk uit, Mila." Complimenteert Stefan me. Ik bloos en zeg hem dat hij er ook goed uit ziet. Ik vind een overhemd met een trui eroverheen goed bij hem staan.

Ik scan de zaal af totdat ik een bekend gezicht bij de bar zie: Nathan. Hij staat bij de bar met Emily, haar hand ligt op zijn borst. Hij draagt een spijkerbroek en een zwart leren jack. Dit is de eerste keer dat ik hem in normale kleding zie bij een bijeenkomst dat met werk te maken heeft. En hij ziet er goed uit, dat moet ik hem nageven.

Mila, stop met zo over hem te denken. Hij is je baas, niets meer.

Stefan en ik lopen naar de bar om wat te drinken, het is immers gratis. "Wat wil je drinken mooie dame?" Vraagt hij met een knipoogje. Ik moet even lachen en vraag om een Bacardi cola.

Terwijl we wachten op ons drinken zegt Stefan nogmaals hoe mooi ik eruit zie. Ik voel mijn wangen opgloeien door zijn complimentje. Nog nooit heeft iemand mij zo vaak gecomplimenteerd als hij. "Je bent wel met complimentjes aan het strooien vandaag he, meneer charming."

Hij begint te lachen en zegt dat hij niet mag liegen van zijn moeder. Als ik mijn glas aangereikt krijg, zie ik dat Nathan naar ons kijkt, maar ik trek me er niets van aan. We proosten en beginnen aan onze drankjes. Deze waren al snel op en we beginnen aan de tweede ronden, maar ik moet zeggen dat ik mezelf al wat aangeschoten voelde.

"Zullen we dansen?" Vraag ik aan Steef. Hij pakt mijn hand en trekt me mee de dansvloer op. We beginnen op de beat van de pop muziek te dansen.

Als ik even achterom kijk, zie ik Nathan's ogen op mij gericht. Hij lijkt diep in gedachten te zijn en heeft een dodelijke blik op zijn gezicht staan. Ik vraag me af waar hij aan denkt... Maar niet dat het mij iets boeit, want ik ben hier samen met Stefan.

Ik zet mijn gedachten op nul en wieg mijn heupen heen en weer op de beat van de muziek. Stefan kan zijn ogen niet van mij afhouden en ergens laat me me dat zo goed voelen. Ik ben echt aan het genieten van deze avond. Ik heb een aantal drankjes op en ben misschien niet meer helemaal nuchter, maar wie kan het wat schelen. Ik heb het naar mijn zin.

"Ik heb veel te veel gedronken." Zegt Stefan lachend. "Ik ook!" Roep ik vrolijk en misschien ook een beetje trots terug.

Dan zie ik Nathan en Emily de bar verlaten. Het voelt alsof er een mes door mijn hart gestoken wordt... Ik voel verdriet.

"Mila, is het goed als we naar huis gaan?" Vraagt Stefan uit eindelijk. Omdat ik me nu toch al verdrietig voel, vind ik het een goed idee.

We zijn samen naar mijn huis gelopen, maar eenmaal daar moet Stefan overgeven. Hij ziet zo bleekjes dat ik hem niet alleen naar huis wil laten gaan en bied hem aan om hier te blijven slapen. Zonder erbij na te denken, gaat hij in mijn bed liggen. Ik loop nog even naar de badkamer om mijn pyjama aan te trekken.

Als ik terug kom, ligt hij te slapen. Ik wil hem liever niet storen en ga op mijn bank liggen. Hij heeft morgen een bitch van een hangover.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now