• 100 •

5.9K 108 6
                                    

De volgende ochtend maakt Juul me een uur voordat we weer vertrekken wakker. "Ik heb barstende koppijn." Klaag ik terwijl ik het warme dekbed van mijn lichaam afduw.

"Weet je überhaupt nog iets van gisteravond?" Vraagt ze me lachend. "Ik herinner me een hele hoop wijn," zeg ik terwijl ik blijf nadenken om de herinneringen terug te krijgen, "oh en dat ik knock out op de grond ben gaan liggen."

"Het is maar goed dat ik je leven heb gered, want anders had je alles aan Liam vertelt." Zegt ze. Dat is waar ook... ik had het bijna verpest. "Trek snel wat aan, want we gaan bijna weer richting huis."

Snel trek ik een trainingsbroek en een grijze trui aan. Niet veel later zit ik dan in de auto met Liam, Julia en Nathan. Liam ligt te slapen en ik heb helemaal niets tegen Nate gezegd sinds gisteravond, oh god ik hoop maar dat ik niets stoms heb gezegd.

Zoals normaal zag mijn man er enorm sexy uit. Het stiekeme gedoe is soms zo vermoeiend. Ik wil hem gewoon zoenen en knuffelen zonder me zorgen te hoeven maken. Maar ik denk dat we niet altijd alles krijgen wat we willen...

Plotseling trilt mijn telefoon.

-
Nate: Het is onbeleefd om te staren x
Mila: Hoo waarom moet je zo'n sukkel zijn?
Mila: Houdt je ogen nou maar op de weg ;)
-

Ik bekijk zijn gezicht en zie zijn reactie op zijn gezicht. Binnen enkele seconden krijg ik weer een appje.

-
Nate: Prima, maar ik wil je
Nate: We kunnen even stoppen bij een tankstation, als je snapt wat ik bedoel ;)
-

Hij kijkt mij vragend via de binnenspiegel van zijn auto aan. Ik schrok van zijn appje, maar het is een goed voorstel. Een erg goed voorstel zelfs...

Plots, nog voordat ik het zelf doorheb, knik ik naar hem. Nog geen drie minuten later neemt hij de afslag. Zacht bijt ik op mijn onderlip en bedenk me wat er allemaal kan gebeuren bij dit tankstation. Julia vraagt wat we hier gaan doen en Nate beantwoordt dat hij naar het toilet moet. Top, wat wordt nou mijn excuus?

Ik open mijn deur en Julia vraagt me waar ik heen ga. Ik hoef haar vraag niet te beantwoorden, want mijn rode wangen verraden me al. "Jullie zijn disgusting." Zegt ze ons.

Samen lopen we naar het toilet hokje. We gaan er niet in, nee dat gaat me iets te ver, we gaan erachter staan. Zodra niemand ons meer kan zien, sla ik mijn handen om zijn nek en zoen hem gepassioneerd. Hij reageert snel op mijn kus en tilt me op. Ik sla mijn benen om hem heen en begin zijn blouse te ontknopen.

"Fuck, Nate." Hijgt ik.

Ik heb het nog nooit buiten gedaan, maar Nathan weet me nooit teleur te stellen.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now