• 139 •

4.5K 92 7
                                    

Zijn woorden doen me zo verschrikkelijk veel pijn, ondanks dat ik het hem al zo vaak heb horen zeggen. Ik had gehoopt dat hij nu wel op het punt zou zijn dat hij eindelijk van me begin te houden...
Ergens wil ik in tranen uitbarsten, maar ik weet dat dat nu niet het juiste is om te doen. Het gaat nu juist zo goed tussen ons, we gaan de goede kant op. Stapje voor stapje, beetje bij beetje... Als ik nu in tranen uitbarst, geef ik Liam zijn gelijk.

"Ik wist het, zie je Mila? Hij geeft niet zoveel om je als dat je denkt." Roept Liam naar me. "Dat is bullshit! Ik geef zo fucking veel om haar, dat zal jij nooit weten." Kaatst Nate weer terug.

Liam zegt hem boos dat Nathan vrouwen zo weet te bespelen zoals hij zelf wilt en vraagt dan of we seks hebben gehad. Ik begin te blozen en Nathan is compleet stil gevallen. Shit... Nathan en ik delen een hele ongemakkelijke blik met elkaar en Liam raakt compleet over de rooie en roept dat hij Nathan gaat vermoorden.

Plots haalt Liam uit en raakt Nathan rect in zijn gezicht. Nate roept dat Liam daar spijt van gaat hebben en begint hem ook te slaan. Ik raak in paniek, maar ik weet wat ik moet doen. Die twee moeten uit elkaar voordat het fout afloopt. Nathan is in staat om Liam echt flink veel pijn te doen.

"Genoeg!," roep ik zo hard dat de twee ook daadwerkelijk stoppen, "Het is klaar nu!"

"Jij bent geen vriend meer van mij." Zegt Liam nog flink hijgend. Nathan balt zijn vuisten en de aders in zijn nek worden duidelijk zichtbaar. "Je was mijn vriend al niet meer toen je met Sofia in bed lag!"

Het was Liam die met Nathan's ex heeft geslapen? Hij is de vriend die hem verraden heeft door met zijn toenmalige vriendin naar bed te gaan?

Liam zegt dat dat lang geleden is en dat Nathan het niet erg vond toen. "Je hebt haar slecht behandeld. Je breekt het hart van elk meisje." Voegt hij er nog aan toe. Ik verzeker hem ervan dat Nate is veranderd, maar dat neemt hij niet aan. Daarentegen vertelt hij me wat voor fuckboy hij op de middelbare school was en dat Nate zelfs de meisjes waar Liam wat voor voelde, heeft afgepakt door met ze naar bed te gaan. "Maar het was nooit genoeg hé, Nathan, je moest Mila ook voor jezelf hebben."

"Het is zielig dat je denkt dat dat de reden is dat ik om Mila geef. Kunnen jouw domme hersenen niet voor heel even bedenken dat ik haar misschien echt om haar geef? Want dat doe ik, heel erg zelfs. Ze betekent alles voor me, Li." Zegt Nate nu bijna wanhopig.

"Dat je zelf je eigen leugens geloofd is al erg genoeg, maar Mila verdiend het om de waarheid te horen," zegt hij hem, "ze zou niet zo veel van je moeten houden. Als ze ook maar wist wat je gedaan hebt."

"Wat?," schrik Nate op, hij lijkt precies te weten waar Liam het over heeft, "Liam, doe het alsjeblieft niet."  Plotseling laat Nate zijn hoofd in verlorenheid zakken en hij kijkt naar Liam, hij smeekt hem bijna. Wat verbergt hij voor me?

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now