• 85 •

6K 112 8
                                    

"Mila..." Zegt Nathan die mij geschrokken aankijkt.

"What the fuck Nathan!," roep ik boos naar hem, "ik haat je!"

Ik ren zo snel als ik kan het huisje uit, zo ver als ik kon. We mogen dan wel niet samen zijn, maar dit brak mijn hart. Om degene van wie je houdt met iemand ander meisje te zien zoenen is... hartverscheurend.

Ik ren naar de enige plek waar ik me veilig voel op dit moment en dat is de plek waar Nate en ik seks hadden: ons plekje.

De tranen stoppen maar niet met vallen. Waarom moest ik nou toch vallen voor Nathan Koster. Hij veroorzaakt niets anders dan problemen.

Plots komt er een meisje naar me toe en ze vraagt of het goed met me gaat. Ze heeft de meest mooie krullen die ik ooit heb gezien, daar wordt een poedel zelfs jaloers op.

"Sorry ik ben gewoon een beetje een mess right now," beantwoord ik haar vraag, "maar bedankt voor je zorgen en dat je bij me komt checken."

"Wij meiden moeten op elkaar passen, toch." Zegt ze met een glimlach. Haar lach laat mij lachen, dit meisje is zo'n goed mens. Het geeft me het gevoel dat alles goed gaat komen.

"Yay, je kan lachen," zegt ze enthousiast, "dus vertel me waarom je zo verdrietig bent."

"Een jongen..."

"Een vriendje?"

Ik weet niet waarom, maar ik voel de drang om haar het hele verhaal te vertellen.

"Nee, gewoon iemand met wie ik date, maar ik zag hem met iemand anders zoenen," vertel ik haar, "maar ik hou van hem."

"Waarom zeg je hem dat niet? Misschien is er iets heel anders gebeurd dan jij denkt."

Daar heeft ze een punt. Ze zegt ook dat als ik het hem niet vraag, dat ik er misschien nooit achter kom. Daar heeft ze een punt, ondanks dat ik het heel eng vind om te doen. Het is beter voor mijzelf als ik het antwoord weet.

"Ik denk dat je gelijk hebt," zeg ik haar overtuigd van haar woorden, "bedankt uhmm..."

"Gia."

"Bedankt Gia. Mijn naam is Mila trouwens."

"Het was fijn je te ontmoeten Mila. Ik moet helaas gaan, want ik heb afgesproken met iemand in de bar. Weet je zeker dat het goed gaat?"

Ik knik en verzeker haar ervan dat ik me veel beter voel dan daarnet. Ik bedank haar voor haar lieve woorden en wens haar veel plezier op haar afspraak. Ik zie haar heupwiegend weglopen. Ze is zo lief, ze is echt te goed voor deze slechte wereld.

En daarnaast geeft ze ok nog eens goed advies. Ik moet hem vertellen wat ik voel...

"He, ik dacht al dat ik je hier zou vinden..."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now