• 87 •

6.4K 124 2
                                    

Ik lieg tegen Liam dat Nathan mijn hulp nodig heeft bij het voorbereiden van de vergadering die we morgen gepland hebben staan. Dit is namelijk onze laatste avond hier, want morgen is het weer een normale werkdag. Alleen zijn Nate en ik dan een stel.

Liam gelooft mijn leugen in eerste instantie niet, maar als ik hem vertel dat Meneer Koster het een goed idee vindt dat ik de zakenpartners hier in Zeeland ontmoet, gelooft hij me.

Liam, Julia en haar ouders vertrekken naar het restaurant Kathy zei nog dat ze me een appje zou sturen als ze weer onderweg naar huis gaan, zodat wij weer kunnen doen alsof er niets aan de hand is.

Ik heb Nate, mijn geheime vriendje, een appje gestuurd dat hij hierheen kan komen en dat iedereen weg is. Ik loop nog even naar mijn kamer en een aantal seconden later, staat Nate in de deurpost. "Je had mij besteld?" Vraagt hij leunend met zijn arm tegen de deurpost.

"Kom hier jij idioot," zeg ik waardoor Nate meteen naar me toe komt en me zoent, "ik kan dit voor altijd blijven doen."

Nathan trekt snel mijn kleding uit, alsof dit is waar hij al de hele dag op wacht. Ik mompel tussen het zoenen door dat hij ongeduldig is. Zijn lippen krullen op tegen die van mij en hij zegt: "Ik kon niet langer meer wachten."

Hij wikkelt zijn vingers in mijn haar en onze zoen wordt intenser. Hij duwt mijn hoofd iets opzij waardoor mijn nek zichtbaar wordt, hij maakt een weggetje met zoentjes van mijn lippen naar mijn sleutelbeen. Hij bijt me zachtjes op de huid van mijn nek en claimt mijn lippen dan weer.

Het is een kus vol honger, lust en... liefde.

"Sorry ik ben mijn telefoon vergeten."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now