• 39 •

8.1K 139 6
                                    

Ik schrik wakker van een harde knal op mijn hoteldeur. Ik ben in eerste instantie bang, omdat ik in een vreemde stad in een vreemd land ben en niet weet wat voor gekken hier rondlopen. Maar dan bedenk ik me in wat voor duur hotel ik zit en hoe goed de beveiliging hier is. Het kan niets raars zijn, hooguit een schoonmaker die per ongeluk tegen mijn deur aan knalt met zijn of haar wagentje. Ik loop daarom mijn bed uit en open de deur.

Nathan staat leunend tegen mijn deurpost aan en valt bijna naar binnen als ik de deur opentrek. "Meneer Koster, wat doet u hier?" Vraag ik terwijl ik hem goed bekijk. Hij draagt een net pak en zijn haar zit netjes, maar iets klopt niet helemaal.

Pas als zijn ogen mijn lichaam scannen, bedenk ik me dat ik in mijn korte pyjama broek en crop top sta. "Ik weet het niet." Beantwoordt hij.

Hij ziet er straalbezopen uit en ik ruik een heftige alcoholgeur als hij begint te praten. "Ben je dronken?" Vraag ik hem met mijn armen over elkaar heen om strenger over te komen dan ik eigenlijk ben.

"Ik ben niet dronken!" Zegt hij bijna onverstaanbaar.

"Je kan niet eens normaal praten," concludeer ik, "zal ik je terugbrengen naar je kamer?"

"Nee, ik wou je gewoon zien."

Ik haal mijn wenkbrauw op en probeer zijn gezichtsafdrukking te lezen, maar het lijkt onmogelijk. Ik weet niet of hij het meent of hier gewoon is om mij te sarren. "Waarom? Het is niet alsof ik je ook maar iets boei?"

Hij kijkt me nu geschrokken aan. "Is dat wat je denkt? Dat ik niet om je geef?" Vraagt hij brabbelend. Ik blijf hem in stilte aankijken, hopend dat hij nog iets gaat zeggen. En dat doet hij ook. "Ik geef om je, Mila."

"Ik geloof je niet, Nathan. Ga alsjeblieft weer weg."

"Waarom ben je zo boos? Ik zeg net dat ik om je geef." Zegt hij nu met twinkelende ogen. Ergens klinkt er zo veel eerlijkheid in zijn stem. Of dat is gewoon wat ik wil horen....

"Ik ben niet boos, ik wil dit spelletje gewoon niet spelen."

"Ik wil ook geen spel met je spelen," zegt hij dan als hij mijn hand vastpakt, "ik wil gewoon geen relatie."

Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Denkt hij dat ik een relatie met hem wil? Want dat is iets wat ik hem nog nooit gezegd heb. En nadat ik hem met Emily zag, weet ik zeker dat ik dat niet wil. "Ik heb nooit gezegd dat ik dat wil." Zeg ik dan ook tegen hem.

Hij laat mijn hand los en zegt dat elk meisje een relatie wil, daarom ging hij daar vanuit. Omdat ik toch een beetje boos op hem ben geworden, zeg ik hem dat ik dat juist niet wil. Misschien lieg ik wel een klein beetje tegen hem en mijzelf, maar ik wil niet dat hij denkt dat ik daar op uit ben. "Ik wil gewoon dat je stop met je stomme spelletje," voeg ik er nog aan toe, "het ene moment zoen je me en het andere moment ben je ijskoud tegen me."

"Dat is gewoon hoe ik ben, Mila," zegt hij kijkend naar de grond, "ik doe niet aan gevoelens. Ik ben fucked up, oké?"

Ik word boos. Dit keer niet omdat hij een spelletje met me speelt, maar vanwege het zelfmedelijden dat hij heeft. "Je hebt dus alleen seks met vrouwen om ze vervolgens te dumpen? Precies wat je met Emily doet."

"Emily en ik zijn ni-"

Ik onderbreek hem en zeg dat hij zijn leugens voor zich kan houden. "Ik zag haar uit je appartement komen een aantal dagen geleden."

Hij kijkt nu pas weer op en vraagt me blozend waarom ik bij zijn appartement was. Ik vertel hem dat dat er nu niet meer toe doet.

"Ik denk alleen maar aan jou en ik haat het." Zegt hij terwijl hij met zijn hand in zijn gezicht wrijft. Alsof ik dat geloof.

Hij kijkt me recht in mijn ogen aan. Zijn ogen staan vol verlangen. Ik heb die blik in zijn ogen eerder gezien, die keer toen we bijna... Hij zet een stapje dichterbij. Shit, hij gaat me zoenen. "Ik denk dat we je terug naar je eigen kamer moeten brengen."

"Ik kan zelf wel de weg terug vinden," zegt hij terwijl hij zijn jasje rechttrekt, "sorry voor het storen, mevrouw de Bruijn. Slaap lekker."

Met die woorden verlaat hij mijn kamer alsof er niets gebeurd is. Ik vraag me af of hij dit echt meende of dat het allemaal bij zijn spelletje hoort.

Oh fuck dit, ik ga slapen.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now