• 74 •

6.3K 108 5
                                    

Julia en ik besluiten om vier uur om naar de bar te gaan. Ja, ik weet het... het is vroeg. Maar nooit te vroeg voor cocktails.

Ik bestel een 'sex on the beach' cocktail. Net zoals ik gister had, haha. Julia zegt dat ze die ook lekker vindt en zo eindigen we allebei met een cocktail in onze hand. 

Plots horen we onze namen. Dit meen je niet. "Luna?" Vraag ik verbaasd. "De enige echte!" Antwoordt ze vlak voordat ze ons in de armen vliegt. Luna en ik hebben vroeger op de peuterspeelzaal gezeten en toevallig heeft ze weer bij Julia op de middelbare school gezeten. Ik heb haar al zo lang niet gesproken, het lijkt wel jaren geleden.

"Het is zo lang geleden, hoe gaat het met jullie?" Vraagt ze alsof ze mijn gedachtes kan lezen. We vertellen allebei hoe het gaat en wat voor werk we doen. "Is je broer nog steeds zo sexy?" Vraagt ze met een klein elleboog stootje aan Juul. Ik zie aan Julia dat ze alleen al het praten over haar broer vies vindt.

"Mila, had jij niet ooit een crush op haar broer?" Vraagt ze me. Oh shit, waarom had ik haar dat ook al weer vertelt?

"Jawel," antwoord ik naar waarheid, "maar nu is het anders."

Het is nu veel beter dan toen...

"Dat mag ik hopen," zegt Julia met een iets wat waarschuwende ondertoon, "ze heeft genoeg van de Koster-familie als ze met mij om gaat."

Alledrie beginnen we te lachen en ik schrijf Luna's telefoonnummer in mijn telefoon. We spreken af om binnenkort weer eens af te spreken om even bij te kletsen. Helaas moet ze nu alweer weg, want over een uur moet ze op haar werk zijn.

Julia en ik besluiten om nog even naar het strand te gaan. Of nou ja... Julia besloot nog even naar het strand te willen, omdat ze Nicolas wou zien. Wie ben ik dan om 'nee' te zeggen?

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now