• 72 •

6.5K 113 12
                                    

Op mijn tenen loop ik naar binnen en als ik bijna bij de trap ben, staat Nate's moeder in de deurpost. "Sorry mevrouw Koster, ik had niet verwacht dat iemand nog wakker zou zijn rond dit tijdstip." Zeg ik. Mijn stem klinkt nog rustig, maar van binnen ben ik in pure paniek. Wat nu?

"Wil ik weten waar je bent geweest?" Vraagt ze met een lachje. Ik wil mezelf uitleggen, maar ik kom niet verder dan het zinnetje: 'Ik ben...'

"Ik ben je maar wat aan het plagen, lieverd" zegt ze nog altijd lachend, "en noem me alsjeblieft Kathy."

Ik lach nu ook, maar ik heb de meest schuldige glimlach ooit op mijn lippen staan. Ik weet niet wat ik moet zeggen en dus zeg ik maar helemaal niets.

"Ik ben vroeger ook jong geweest," vertelt ze me, "Geen zorgen, je geheim is veilig bij mij."

Ik bedank haar en vlucht dan naar de badkamer. Ik zet de warme douche aan en stap er meteen onder. Het voelt heerlijk om het zand van mijn lichaam te spoelen, want het zit werkelijk waar overal. Zelfs op plekken waar de zon niet schijnt.

Ik trek een simpele korte broek en een shirtje aan en voor ik aan mijn make-up kan beginnen, komt Julia in paniek mijn kamer ingerend. "Oh mijn god, sorry dat ik je vannacht helemaal alleen liet. Ik ben zo'n slechte vriendin." Zegt ze me.

Ze moest eens weten hoe erg ik het vind om even allen met haar broer te zijn. Verschrikkelijk, haha.

"Het is niet erg," zeg ik om haar gerust te stellen, "was je bij Nicolas?"

"Ja, we hebben zo'n leuke nacht gehad samen." Ik ga je straks alles vertellen," zegt ze met de meest verliefde blik die ik ooit op haar gezicht heb gezien, "en wat heb jij vannacht gedaan?"

Je broer.

"Ik heb Netflix gekeken en daarna heerlijk geslapen." Beantwoord ik haar vraag. Ze kijkt me aan alsof ik de meest saaie meid ben die ze kent en zegt me dan dat ik weer eens een keer seks moet hebben, desnoods met een vreemde jongen. Oh, ze moest eens weten...

"Ik ga me even omkleden, zullen we dan zo afspreken? Mijn moeder heeft een ontbijt voor je gemaakt, dus dan zie ik je zo beneden."

"Is goed, ik zie je zo."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now