• 21 •

8.3K 145 4
                                    

Ik neem plaats achter mijn computer en tik mijn inloggegevens in. Nate probeerde me te zoenen, no big deal. Probeer gewoon normaal te doen. Ik had hem zo graag terug gezoend, maar het was zo fout geweest.

Ik heb de hele ochtend hard gewerkt en heb niets gehoord van Nathan Koster. Het is nu tijd voor lunch. Man daar ben ik echt aan toe.

Beneden in het personeels restaurant is het stil, want ik ben laat met eten. Ik pak een glaasje water uit de water dispenser, maar hoor vreemd genoeg niet dat er iemand binnen is gekomen.

Ik voel een warmen hand die wen plukje haar uit mijn gezicht strijkt. Ik schrik ervan en denk in eerste instantie dat het Stefan is. Maar omdat diegene achter mij staat, kan ik het niet zien. Ik voel een warme adem op mijn blote nek en krijg er kippenvel van. Maar dan ruik ik een bekende aftershave: Nathan. Mijn lichaam spant zich aan als zijn vingertopje mijn huid aanraakt.

Ik draai me naar hem om en kijk hem recht in zijn ogen aan. Zijn ogen zijn donker en mysterieus, terwijl hij eigenlijk hele blauw groene ogen heeft. Fuck, hij is sexy. Hij verbreekt ons oogcontact en kijkt nu naar mijn lippen. Ik voel mijn wangen opgloeien en word ongemakkelijk. "Wat ben je aan het doen, meneer Koster?"

Heel langzaam steekt hij zijn hand uit en pakt het bekertje water dat ik net heb ingeschonken achter mij vandaan. Dan schenkt hij mij de grootste grijns die ik ooit gezien heb en realiseer ik me wat er zojuist is gebeurd. Hij speelt een spelletje met me...

"Wat is er aan de hand, Mila? Je lijkt een beetje verhit." Zegt hij alsof er niets aan de hand is.

Na zijn woorden draait hij zich om en loopt het personeelsrestaurant uit.

Hij wilt een spelletje spelen, goed. Hij kan een spelletje krijgen. Game is on, meneer Koster.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu